Categorieën

Healing Path Essences

Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Nieuwsbrief

Activiteiten

Ludieke voorstelling rond de overgang door Nikkie van Lierop

Lees meer...

May 28, 2018  tot 
Café den anker , Polderstraat 1A, 2260 Westerlo
Basis workshop Psych-K (3 daagse) door Sabine Raveschot

Lees meer...

June 8, 2018  tot  June 10, 2018
Zaal boven Assurart (KBC Verzekeringen Westerlo) Grote Markt 11, 2260 Westerlo

Healing Path Essences Er zijn 7 producten

Healing Path Essences

De Healing Path Essences van Wild Earth zijn trillingsremedies die je ondersteunen op je emotionele en spirituele helingsreis. De Healing Path Essences zorgen voor een diepgaande steun doorheen elk van de natuurlijke etappes van ons emotioneel healingswerk, en zij koesteren ons bij de overgang van de duisternis van ons verwond-zijn naar het licht van onze eenheid met het Goddelijke.
 Elke Healing Path Essence bevat een speciale combinatie van de Wild Earth Animal Essences, die je doen groeien in de wijsheid en de kracht van wilde dieren.
 De essences kunnen individueel gebruikt worden indien nodig, of ze kunnen gebruikt worden in een bewuste progressie wanneer iemand de verschillende stadia doorloopt van het healingsproces.
 De gewone opeenvolging van de Healing Path Essences is: Innerlijk Werk > Gezonde Woede > Treurend Hart > Loslaten > Dankbaarheid > Ware Vrijheid > Zich één voelen met God. 
De essences kunnen natuurlijk individueel gebruikt worden op elk moment, zonder rekening te houden met de gewone opeenvolging. Verkrijgbaar in glazen flesjes van 30 ml.