Categories

Filter By

Inhoud

Inhoud

Price

Price

  • €6.00 - €265.00

New

Bloesemremedies

Range of Light

Range of Light

We zijn erg blij dat we een nieuwe set bloesem remedies aan kunnen kondigen, de Range of Light. Deze naam is geïnspireerd door John Muir, oprichter van de Sierra Club, die de Sierra Nevada zowel als natuurkenner en als milieudeskundige verdedigde. Muir verklaarde: "Als je de Sierra een naam moest geven zou dat niet het gebied van de sneeuw, maar het gebied van het licht zijn."

Het gebied van licht (Range of Light) verwijst naar de bergtoppen waar veel van de bloemen uit deze nieuwe collectie bloeien. Het roept ook het beeld op van een meer omvattende signatuur van een unieke bio-regio, gevormd en beïnvloed door de elementale kwaliteiten van zon, water, lucht en aarde, die vanuit hun bron in de hoge bergen van de Sierra Nevada de natuur van de groene bosgebieden, de savanne met eiken, de vruchtbare rivierdalen, de prachtige kustgebieden en de ongerepte woestijnen creëren.

De Range of Light set bestaat dus uit de 48 meest belovende research remedies, gemaakt door het hele gebied van de Sierra's, inclusief Terra Flora, onze tuin aan de voet van de Sierra's, die gewijd is aan de samenwerking van mensen en elementale natuurkrachten.

De bloesem remedies in de Range of Light zijn al meer dan 15 jaar het onderwerp geweest van veldstudies en rapportages van therapeuten. Zoals je kunt zien in de begeleidende informatie, vertegenwoordigen deze bloesem remedies een ander niveau van ontwikkeling in de diepgaande thema's die al lange tijd het kenmerk zijn van FES bloesem remedie therapie. Deze nieuwe bloesem remedies spelen een belangrijke rol in het geneeswerk over de hele wereld. Het is nu tijd om ze beschikbaar te stellen voor een groter publiek, terwijl we daarnaast verder gaan met ons belangrijke researchwerk.

Flower Essence Services draagt sinds de oprichting bij aan een aantal milieu- en sociale organisaties. Met het uitgeven van de Range of Light set kondigen we een nieuwe bijdrage aan: 5% van de verkoop van de Range of Light set is bestemd voor de Sierra Fund, voor de bescherming van de groeiplaatsen van wilde planten in de Sierra Nevada.

We willen de vele therapeuten over de hele wereld danken voor hun praktijk rapporten. In het bijzonder willen we onze erkenning uitspreken voor het oorspronkelijk onderzoek van Dr. Claudia Stern in haar boek: "Lo que Las Nuevas Esencias Florales De California Pueden Hacer Por Ti."

Range of Light

Subcategories

There are 48 products.

Showing 1-12 of 48 item(s)

Active filters