Categories

Filter By

Price

Price

  • €13.00 - €17.00

Purchase a gift voucher

  

New products

New products
Bloesemremedies

Platbosremedies

De African Tree Essences zijn remedies gemaakt van de bloemen en bladeren van de oude bomen van Platbos , het meest zuidelijke bos van Afrika.

Gemaakt in de tradities van de Bach Bloesem Remedies, de African Tree Essences zijn solarized infusies van de boombloemen van Platbos. Bekend als vibrationele remedies, werken de boomessenties op het emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichaam.

Homeopathisch van aard, de boomessenties bevatten de vibrationele blauwe druk van de eeuwenoude bomen van Platbos. Recent wetenschappelijk onderzoek naar bomen en bossen gaat na wat energie-genezers lang hebben waar gehouden: dat alle bomen hun eigen unieke vibratie hebben (zoals alle materie). Bomen hebben echter, vanwege hun rustige, vredige natuur en grote oudheid, ongelooflijk hoge, stabiele energievelden. Wanneer we met hen in contact komen, geven ze ons energieveld wat is beschreven als een "rebooten" - net als wat er gebeurt als je je computer uitzet en vervolgens weer aan als het niet goed werkt. Via het element van het watergehalte van ons lichaam (tot 70% bij een gezonde volwassene) helpen de hoge trillingen van de bomen om ons vibrationele veld weer in overeenstemming te brengen met zijn natuurlijke, gezonde norm.
De wetenschap laat nu ook zien dat water een uniek vermogen heeft om de vibrationele afdruk op te slaan en over te brengen van alles waarmee het in contact komt. In het geval van de African Tree Essences zijn dit de bloemen en bladeren van de dertien verschillende boomsoorten die deel uitmaken van het Platbos Forest. Elk met een andere vibrationele afdruk en kwaliteit, werken de African Tree Essences zacht maar diep om het vibrationele veld van het lichaam opnieuw in balans te brengen.

Platbosremedies

Subcategories

There are 13 products.

Showing 1-12 of 13 item(s)

Active filters