Categories

Filter By

Inhoud

Inhoud

Brand

Brand

Toepassing

Toepassing

Price

Price

 • €10.00 - €143.00

Size

Size

New

Bloesemremedies

LichtWesen

Bewust en Volledig Leven De fijnstoffelijke krachten in de LichtWesen producten harmoniseren en activeren de stroom van levensenergie. Ze helpen de schat aan ongebruikte kwaliteiten te openen en brengen lichaam, geest en ziel in harmonie. LichtWesen essences hebben tot doel de eigen wezenskern te ontdekken en een vervuld leven te leven. LichtWesen biedt sinds 1995 specifiek werkende energie-essences met kosmische krachten aan. De LichtWesen producten zijn van uitstekende kwaliteit en werking en werden reeds meerdere keren onderscheiden. De LichtWesen essences : 
LichtWesen essences zijn een werktuig tot zelfinzicht, de bewustwording en de zelfontplooiing. Zij zijn een weg tot eigen meesterschap, om de ware Zelf te ontplooien en te leven.
Zowel de essences als ook de kaarten helpen op deze weg. Het valt gemakkelijker te herkennen wat belangrijk is en wat men werkelijk wil.

 De LichtWesen essences werken door de trilling van geestelijke wezens: de trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters. Deze geestelijke wezens ondersteunen de mensen op zijn weg. Zij helpen, het eigen Zijn en de levensweg bewust te zien en talenten te ontplooien. Eveneens werken de LichtWesen essences, waarin de trilling van deze wezens aan een dragersubstantie (meestal water en alcohol) gebonden is. Door middel van deze dragersubstantie wordt de energie aan het fijnstoffelijk energiesysteem, het niet-materiële gebied van de mensen doorgegeven. Ook dieren en planten bezitten een fijnstoffelijk deel en kunnen de LichtWesen essences gebruiken. Eveneens werkt deze energie in ruimtes en gebieden. Er ontstaat een harmoniserende stroom van energie. Men hoeft niet in de werking te geloven. De energetische werking werd door middel van aurafoto's, Kirlianfoto's, hersengolfmetingen en met andere methoden bewezen. 

Alle LichtWesen essences bewerkstelligen bewustwording, zelfontplooiing en spirituele groei. Te nemen stappen kunnen gemakkelijker herkend en genomen worden. De LichtWesen essences lossen blokkaden en storingen in het energiesysteem op, harmoniseren de energiestroom en ondersteunen de ontplooiing van talenten die wij in ons dragen. Het evenwicht van lichaam, geest en ziel wordt gestabiliseerd. Bovendien wordt de verbinding met de innerlijke wijsheid en met de geestelijke kern versterkt. Vaak krijgen wij te horen dat kinderen van deze essences houden, en op een bepaalde leeftijd er dan ook zelf naar vragen. Bij kinderen worden de essences net zo gebruikt als bij volwassenen.

 De LichtWesen essences kunnen ook voor dieren en planten gebruikt worden. Bij dieren kan men de olie of tinctuur op de vacht aanbrengen, de tinctuur aan het drinkwater toevoegen of opspuiten. Voor planten kan men enige druppels aan het gietwater toevoegen. Op de Boom essence reageren de planten vaak met krachtige groei.

 Wat is die geestelijke wereld, wat zijn geestelijke wezens?
 Naast de materiële wereld is er nog een fijnstoffelijk gebied: ons lichaam bestaat uit materiële en fijnstoffelijke energetische deeltjes. De aarde bezit naast de materiële verschijnselen zoals gesteenten, planten en dieren, eveneens een energieveld met krachtlijnen en krachtplaatsen. En er zijn fijnstoffelijke gebieden waarin geestelijke wezens bestaan, die geen materieel, fysiek lichaam bezitten maar uitsluitend uit fijnstoffelijke trillingen bestaan. De meest bekende zijn de engelen.

 Vele van deze wezens begeleiden de mensen op hun weg van ontwikkeling. Zij staan hen terzijde (zoals een beschermengel) of geven een impuls voor de ontwikkeling van zijn innerlijke kwaliteiten en talenten. Zij ondersteunen ons om moeilijkheden en opdrachten meester te worden, bewust te leven en zich het ware Zijn, de goddelijke vonk, het eigen wezen te herinneren. Tot deze helpende wezens behoren de Opgestegen Meesters, Engelen, Aartsengelen en Aardengelen. Hoewel zij geen fysiek lichaam bezitten en daarom voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn, kan hun werking en hun energie beleefd en ervaren worden.

 De in de LichtWesen boeken en kaartenset beschreven aanwezige wezens ondersteunen iedereen die hen om hulp vraagt. En deze hulp geschiedt op verschillende manieren: soms ervaart men een directe verandering van het innerlijk Zijn, soms verandert de situatie, men heeft een gesprek dat helpt of men ontdekt een 'gereedschap'. De LichtWezen essences zijn zulke 'gereedschappen'. Zij zijn een geschenk van de geestelijke wereld, uit het geestenrijk, die ons ondersteunen bewust te leven. 

In de LichtWesen essences is de trilling van deze wezens aan de materie gebonden. Je kunt de essence met een opgeladen batterij vergelijken, die stroom verzamelt en ter beschikking stelt, die men anders niet kon transporteren of opslaan.

 De werking van de LichtWesen essences op lichaam en gezondheid.
 Ziekte is een signaal. Het lichaam wil kenbaar maken dat er iets in het leven niet goed is, dat er een leersituatie op komst is. Tegelijkertijd laat de ziekte ook een weg zien om 'heel' te worden, laat zien wat er ontbreekt, om weer compleet te worden. De lichamelijk storing is verbonden met een geblokkeerde of in disharmonie zijnde energiestroming. Energetische storingen kan men ook waarnemen als storingen in gevoelens en welbevinden.
 LichtWesen essences lossen energetische blokkades op, harmoniseren het energiesysteem, maken de leersituaties bewust en ondersteunen de geestelijke groei. Daardoor wordt de zin van ziek zijn zichtbaar, de energie begint weer in harmonie te stromen. Het lichaam kan weer helen. LichtWesen essences werken niet zoals medicijnen op het fysieke lichaam. Men kan ze ook niet op symptomen uitkiezen en gebruiken, omdat verschillende leersituaties bij een zelfde ziektebeeld kunnen horen.
Bijvoorbeeld: de een lijdt aan hoge bloeddruk, omdat hij gevoelens en tranen onderdrukt en dit zoals in een snelkookpan tot steeds hogere, innerlijke druk brengt. In dit geval is de leersituatie, de gevoelens te laten stromen, nr.4 Kwan Yin - Overgave en medegevoel. De ander is heel sensitief en heeft problemen met eigen grenzen stellen. Om minder van anderen te voelen, rookt hij en meet zich een vetpantser aan door overvloedig te eten. Helaas belast dit de bloedsomloop en de lever, wat tot hoge bloeddruk leidt. Hem zou nr. 1 - Maha Chohan - Innerlijke wijsheid ondersteunen. Daarom is het belangrijk om via testen of de kaartenset te kiezen. Hoe kies ik de juiste essence?
 Er bestaat geen verkeerde essence. Elke essence vertegenwoordigt een thema. Wanneer men geen probleem met dit thema meer heeft, stabiliseert en versterkt de essence de vaardigheid. Naast het doelgericht ontwikkelen van de vaardigheden, kunnen de essences ook gebruikt worden, om de volgende opgaven beter te leren. En dan kiest men voor dit thema (situatie, ziekte, gedragspatronen) de passende essence, het beste met behulp van de kaartenset. Men kan natuurlijk ook met andere testmethoden werken, zoals de pendel, biotensor, kinesiologie of electro-acupunctuur volgens Voll.

 Hoe gebruik je de LichtWesen essences?
 Al de LichtWesen essences zijn verkrijgbaar als Tinctuur (water-alcohol mix als drager) en als energiekogeltje (synthetisch kristal als drager). De Aartsengel- en Integratie essences zijn er bovendien als geurspray (alcohol-watermix met hoogwaardige etherische oliën, en ook als natuurlijk parfum te gebruiken). De Meesteressences zijn ook als olie (mix van meerdere basisoliën met etherische olie) te verkrijgen.
 Van de tinctuur worden twee tot meerdere keren daags (naar behoefte) enige druppels op het lichaam aangebracht, in de mondholte gedruppeld, in de aura gewaaierd of verstoven.
 Van de olie smeer je 's ochtends en 's avonds (behalve nr. 10, deze gebruik je alléén in de ochtend) en naar behoefte, enige druppels op je lichaam. Laat je hierbij door je intuïtie leiden. Algemene punten zijn: de polsen en de halswervel. Denk erom dat olie vlekken op de kleding kan geven.
 Het energiekogeltje wordt als sieraad gedragen of op het lichaam gelegd. (NB Pas op met zonlicht, want het kogeltje werkt als een brandglas...). 
Verdere gebruiksmogelijkheden 
Ter reiniging
 : Ter reiniging van de aura, ruimtes en edelstenen kun je vooral de energieën van Seraphis Bey en Aartsengel Michaël gebruiken. Wrijf enkele druppels op de handpalmen en van daaruit laat je energie naar het te reinigen gebied of voorwerp stromen. De tinctuur kan ook direct, of verdund met water, verstoven worden. De energieën van Seraphis Bey en Michaël neutraliseren onaangename en belastende energieën en in het bijzonder verkrijgen edelstenen hun kracht terug. Wij hebben de essences ook bij het schilderen van een ruimte door de verf geroerd. Daardoor worden storende energieën, die zich aan de wand gehecht hebben, opgelost en de ruimtes zijn helder en fris. Vooral bij het renoveren was dit te merken.

 Het opladen van ruimten
 : De essences kunnen gebruikt worden om een ruimte op te laden. Daarvoor wrijf je enkele druppels in je handpalmen en ga je daarmee door de ruimte of je verstuift de tinctuur direct in de ruimte. 

Baden : 
Het beste in combinatie met een zoutbad. Het zout haalt belastende energieën uit de aura. Neem één tot twee handen zout en druppel enkele druppels tinctuur, geurspray of olie eroverheen. Strooi dan het zout in het badwater. Het beste is zee- of kristalzout. Ook kun je room of honing met de essence verrijken en in het badwater doen.

 Parfum
 : De geurspray’s kunnen als parfum gebruikt worden. Zij bevatten hoogwaardige etherische oliën en pure alcohol. Zij bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. Flesjes van 30 ml.

LichtWesen

Subcategories

 • Scheppingsstralen
  <p>De scheppingsstralen *Stabiliseren* De Scheppingsstralen ondersteunen ontwikkeling ontplooing, heling en de innerlijke stabiliteit. Hun hoofdopdracht is te integreren, te stabiliseren en "hemel en aarde" te verbinden.Zo is het ook gemakkelijker om in het dagelijkse leven spiritualiteit te ervaren. De energie van de scheppingsstralen opent het niveau, wat juist is geblokkeerd, wat zich wil ontplooien of gebruikt wordt. Ze maakt de ontwikkelingsstap bewust en opent voor de passende impuls. De evenwichtherstellende en helende impulsen worden beter opgenomen en in alle niveau's van het lichaamsenergiesysteem geïntegreerd. De nieuwe ordening wordt gestabiliseerd. Kalmte een innerlijke balans worden ervaren. Het lichaamsenergiesysteem ontspant door de scheppingsstralen. Daardoor kan het zich ook gemakkelijker aan de steeds hogere trilling aanpassen. Zirkonia's en kristaldruppels werken permanent wanneer ze worden gedragen. Ze niveleren en stabiliseren voortdurend het lichaamsenergiesysteem. Zo brengen zij voortdurend steeds weer de innerlijke balans tot evenwicht. Scheppingsstralen sieraden : De krachten van de Scheppingsstralen werken in twaalf kleurige zirkonia's. Ze kunnen aan een ketting of als oorhanger worden gedragen. De zirkonia's laten zich met elkaar combineren. Zo kan je verschillende kleurstralen verbinden en ook de Elohim zirkonia's integreren. Daardoor werken precies die kleurstralen en trillingen waarvan je de kracht juist wenst of nodig hebt. Scheppingsstralen kristaldruppels : Twaalf kleurige kristaldruppels, waar de twaalf stralen ingeslepen zijn, dragen de trilling van de Scheppingsstralen. De platte zijde van het kristal zuivert en bevrijd van energetische verstoringen, de spitse zijde laadt op. Daardoor zijn de kristallen ook geschikt voor het harmoniseren van chakra's, meridianen en plaatsen op het lichaam. De kristaldruppels zijn van loodvrij glas en worden handmatig geslepen. Ze worden exclusief voor lichtwesen gemaakt. Scheppingsstralen geursprays : In de geursprays werkt de energie van de aanwezige Scheppingsstraal in een water-alkohol mengsel, die met een zuivere etherische olie verrijkt is. de hoogwaardige olie composities zijn passend bij de kleurstraalsamengesteld. De etherische olie en parelextracten brengen de hoge trillingsimpuls tot in het aardse bereik. Maak uw keuze in de rubriek "Bekijken" voor : Geurspray, Kristaldruppel of Zirkonia.</p>
 • Elohim
  <p>ELOHIM - Je ware wezen vinden Etherische olie, kristallen en sieraden met de kleurstralen van de Elohim. De stralende kracht van de Elohim voor je lichtende Zelf. De engelen van de Elohim zijn machtige wezens met een hoge trilling. Ze worden de "Lichtenden" genoemd en zijn de "Hoeders van de orde van het Licht". Ze belichamen goddelijke principes en beschikken over een enorme kracht tot transformatie. Met hun kleurstralen kunnen ze onnavolgbaar krachtig werken. Omdat de Elohim in de engelenhiërarchie boven de aartsengelen staan en bovendien de kracht van genade gebruiken, is hun werking sneller, krachtiger en meer genezend als die van andere engelen. In deze tijd van verandering staan zij ons krachtig terzijde. "Ik ben diep geroerd door dit niveau. Wanneer zij hun energie zenden, is het zeer krachtig. Het voelt aan alsof iedere enkele cel vibreert" schreef een gebruikster. De energie van de Elohim verlicht energetische blokkades, karma en begrenzende structuren tot aan hun ontstaan. Ze bevrijdt van gedachtepatronen, gedragingen, ongemakken en gebondenheid, die je belasten en inperken. Met de lichtende kracht van de Elohim kun je geheeld en genezen worden, je bestemming vinden, je mogelijkheden ontplooien. Elohim-olie, Elohim-kristallen en Elohim-sieraden (Zirkonia's) van LichtWesen zijn mooi verpakt. Voor de complete serie zijn verzameldozen verkrijgbaar. In de Elohim olie is zuivere etherische olie de drager van de Elohim kleurstralen. De hoogwaardige oliecomposities zijn passend bij het thema samengesteld. Je kunt de olie gebruiken in ruimtes, bijvoorbeeld op een geursteentje of in de aromalamp. Inhoud: 10 ml zuivere etherische olie. Kristallen uit loodvrij glas zijn de dragers van de Elohim trilling. Ze kunnen op het lichaam en in hemd of broekzak gedragen worden. Wanneer je het kristalhart als sieraad wilt dragen kun je kiezen uit een zilveren of gouden hanger.Ieder kristal wordt exclusief voor LichtWesen geslepen. De grootte is 40 mm. De Elohim Lichaamskristallen zijn kristallen van 4,8 mm doorsnede dragen de trilling van de Elohim en kunnen direct op het lichaam worden geplakt, bijvoorbeeld op de chakra’s, de acupunctuurpunten of op pijnlijke plekken. Wordt geleverd in tubes van 25 kristallen. Bestaat ook in een set van 12 tubes met 25 kristallen, met daarin eveneens inbegrepen: een lege tube, een pincet en anti allergische kleefstof voor op de huid. Bij de Elohim-sieraden van LichtWesen zijn kleurige zirkonia's de dragers van de kracht van de Elohim. Ze worden in een speciaal voor dat doel gemaakte hanger geplaatst en als een sieraad aan een ketting gedragen. De Elohim-kristallen kunnen in de hanger worden verwisseld. Het is mogelijk meerdere kristallen met elkaar te combineren. Zo kan als ondersteuning juist die kleurstraal werkzaam zijn, waarvan je de kracht nu nodig hebt. Ovalen zirkonia’s 16 x 22 mm. In de Elohim-oliën, de Elohim-kristallen en in de Elohim-sieraden van LichtWesen is de kracht van de 12 kleurstralen werkzaam: Maak uw keuze in de rubriek "Bekijken" voor : Geurolie, Kristalhart, Lichaamskristallen of Zirkonia.</p>
 • Aartsengelen
  <p>Aartsengel Essences - ONDERSCHEIDEN / WAARNEMEN De Aartsengel essences herinneren ons aan ons goddelijk Zijn, de goddelijke vonk binnen in ons en lossen de blokkades op, die ons lieten vergeten. Een uitvoerige beschrijving van de Aartsengelen is te vinden in de boeken “Engelen als Levensbegeleiders” en “Hulp uit de Hogere Geestelijke Wereld” van Petra Schneider en Gerhard Pieroth (zie verder onder rubriek boeken). Verkrijgbaar als tinctuur, energiekogel en engelparfum. Maak uw keuze in de rubriek "Bekijken". De LichtWesen engelparfums zijn geursprays welke uitgelezen geuren met fijnstoffelijke energie verenigen tot een zintuiglijk genot. Door de natuurlijke etherische olie worden de stoffelijke noten met fijnstoffelijke werking verrijkt. De engelenparfums zijn vrij van conserverings- en kleurstoffen.</p>
 • Meester Essences
  <p>Meesters - OMZETTEN Zij helpen ons ware Zijn in praktijk te brengen. Daar de opgestegen meesters zelf op aarde geleefd hebben, begrijpen ze onze moeilijkheden en struikelblokken. Uitgebreide informatie over de eigenschappen van de Opgestegen Meesters en de Meesteressences zijn te vinden in de boeken 'LichtWesen Meesteressences' en 'Hulp uit de Hogere Geestelijke Wereld' (zie rubriek boeken). Beide boeken zijn door Petra Schneider en Gerhard Pieroth geschreven. In het boek 'LichtWesen Meesteressences' vind je meer informatie over het gebruik en een stap voor stap uitleg voor energieoverdracht met de LichtWesen essences. Verkrijgbaar als tinctuur, energiekogel en geurolie. Maak uw keuze in de rubriek "Bekijken".</p>
 • Integration Essences /...
  <p>Aarstengel / Integratie Essences - INTEGREREN De essences van de Aarstengelen ondersteunen het lichaam zich aan een hogere trilling aan te passen en deze te integreren. Zij harmoniseren en stabiliseren de verbinding tussen het fijnstoffelijke- en fysieke lichaam en helpen, de meegenomen vaardigheden en karaktereigenschappen neer te zetten. Een uitvoerige beschrijving van de Aardengelen-essences is te vinden in de boeken “Engelen als Levensbegeleiders” en “Hulp uit de Hogere Geestelijke Wereld” van Petra Schneider en Gerhard Pieroth (zie rubriek boeken). Verkrijgbaar als tinctuur, geurspray en energiekogel. Maak hiervoor uw keuze in de rubriek "Bekijken". De LichtWesen engelparfums zijn geursprays welke uitgelezen geuren met fijnstoffelijke energie verenigen tot een zintuiglijk genot. Door de natuurlijke etherische olie worden de stoffelijke noten met fijnstoffelijke werking verrijkt. De engelenparfums zijn vrij van conserverings- en kleurstoffen.</p>
 • Engelen
  <p>Engelen met uitstraling. In een kleine Duitse textielwerkplaats word ik liefdevol met de hand gemaakt en ik ben helemaal uniek. Voor mij worden alleen de beste materialen gebruikt. Vanzelfsprekend voldoe ik aan de strengste kwaliteitseisen zoals mijn CE-merk laat zien. Maar ik ben meer dan alleen maar stof en vulling. Ik ben op de wereld gekomen om er te zijn voor kinderen en volwassenen. Om deze opgave goed te vervullen, werd ik met engelenenergie opgeladen. Deskundigen zullen zeggen dat ik energetisch geladen ben. Daardoor heb ik een heel bijzondere energetische uitstraling, die jouw energiesysteem harmoniseert en stabiliseert. Met opzet heb ik geen gezicht gekregen, omdat ik jou heel persoonlijke engel ben en daarom ook een eigen gezicht heb, dat alleen jij kunt zien. Onze aanbeveling: Beschermengel en Knuffelengel regelmatig energetisch reinigen met Ruimtelicht van LichtWesen.</p>
 • Dieren
 • Thema Essences
  <p>Inspireert en vervult leven De LichtWesen thema-essences bevatten naast de energie van fijnstoffelijke wezens ook de kracht van edelstenen en kleuren. Daardoor hebben zij een meer aardse trilling, die vooral de meest verdichte auralichamen en energiebanen harmoniseert. De uitdagingen van het leven van alledag met succes onder de knie krijgen. In stressvolle situaties kalm blijven en met beleid te werk gaan. In samenzijn vervulling vinden. Om dat te bereiken, heeft LichtWesen voor de belangrijkste levensthema's en problemen van onze tijd, de thema-essences ontwikkeld. De LichtWesen thema-essences werken met de krachten uit drie domeinen: met de trilling van kleuren en edelstenen alsmede met de kracht van kosmisch bewustzijn. Dit laatste wordt ook bij yoga en meditatie gebruikt. De thema-essences harmoniseren en stabiliseren het energie-systeem dat het lichaam van energie voorziet en je een omhullende bescherming geeft. Je ervaart een nieuw evenwicht en stabiliteit. Gebruiksaanwijzing: Kies een of meerdere essences uit, waarvan je vindt dat je die nu kunt gebruiken. Sproei de essence naar believen dagelijks meerdere malen op de huid, bijvoorbeeld op de pols, in de mondholte of in de aura. De essences zijn ook ideaal als energieverrijkende toevoeging in douchegel of badwater.</p>
 • Bijzondere Thema's
  <p>Bijzondere Thema’s : De volgende energieën zijn mixen uit de Meester- en Engelenergieën (bijvoorbeeld Relax) of behoren tot een ander geestelijk gebied zoals bijvoorbeeld RA. De Null is een essence, die eveneens buiten deze drie gebieden ligt. Deze energie komt niet van een wezen, doch uit het kern-centrum, het alles, de leegte of hoe men dit gebied ook noemen wil. Verkrijgbaar als tinctuur. Indigo ook verkrijgbaar in geurolie. Melchizedek, Ra en Indigo ook verkrijgbaar in Energiekogel.</p>
 • Kristallen
  <p>We kunnen u een zevental kristallen aanbieden :</p>
 • Ruimtelicht
  <p>RUIMTELICHT - Bron van Zuiverheid Is een energetische reinigingsspray voor de zuivering van ruimtes, de aura, kleding en voorwerpen. Het wordt als concentraat geleverd, dat je zelf met water tot RuimteLicht spray mengt. Verkrijgbaar als set bestaande uit RuimteLichtconcentraat en sproeiflacon met glaspareltjes, om het toegevoegde water energetisch te verrijken. Het 30 ml concentraat geeft ongeveer 800 ml reinigings-spray. Het concentraat kan als navulling ook afzonderlijk besteld worden. In RuimteLicht zijn LichtWesen energieën werkzaam voor zuiverheid, transformatie en evenwicht (aartsengel Michaël, Seraphis Bey, elementenbalans, witte straal van de Elohim) verbonden met de aan de glasparels verrijkte energie van vreugde (Pallas Athene). Bij RuimteLicht werd bewust afgezien van geur. Hier is de zuivere enegie werkzaam. RuimteLicht zuivert en verhoogt de energie, daar waar disharmonieën (energetische verontreinigingen) merkbaar zijn. • Ruimtes krijgen een voelbaar lichtere, aangenamere atmosfeer. De lucht wordt frisser en we hebben de indruk weer lichter te kunnen ademen. Naast ruimtes thuis is RuimteLicht vooral geschikt om wachtkamers, praktijkruimtes, tentoonstellingsruimtes, ziekenkamers, hotelkamers en vakantiehuisjes te zuiveren. Bij renovatie kan RuimteLicht worden vermengd met de verf of het behangsellijm. (1 sluitdopje op 1 liter). • De aura wordt gereinigd en je eigen uitstraling is helderder. Gezuiverd kom je weer in het hier en nu tot jezelf. Ben je op plaatsen geweest waar veel verschillende energieën van mensen met elkaar samenkomen (winkelcentra, kapper, op het werk) kun je je energiesysteem met Ruimtelicht weer schoonmaken en opladen. • Kledingstukken, bedden, speelgoed en soortgelijke andere voorwerpen worden van vreemde energie ontdaan, lijken aantrekkelijker en worden graag gedragen en gebruikt. • RuimteLicht reinigt spijzen van vreemde trillingen, zo dat ze er verser, harmonieuzer en aantrekkelijker uitzien - zo worden alle niveau's van lichaam, geest en ziel gevoed. RuimteLicht van LichtWesen is bewust zonder geur! Daardoor: • ervaar je zuivere energie • wordt je niet door een geur beïnvloedt die je niet prettig vindt • ervaren ook anderen de ruimte als aangenaam • is het concentraat ongelimiteerd houdbaar omdat er geen etherische olie oxideert • is RuimteLicht veelvuldig te gebruiken, vooral spijzen en kleding staan niet aan etherische olie bloot • is RuimteLicht zuinig in het gebruik, want er hoeft niet veel te worden verstoven om een luchtje waar te nemen. RuimteLicht kan ook met je persoonlijke lievelingsgeur worden verrijkt. Mensen die van aromatherapie gebruikmaken, kunnen voor een gewenst doel etherische olie toevoegen. Klaarmaken van het sproeiklare RuimteLicht mengsel: Doe een sluitdopje RuimteLicht concentraat in de sproeiflacon, bij het reeds energetisch werkzame glaslichtkogeltje en vul dan de sproeiflacon me zo zuiver mogelijk water. Schudt enige malen krachtig opdat de energie van het concentraat zich goed mengt met de energie van het lichtkogeltje. Nu is het mengsel gebruiksklaar. Gebruik: • Energetiseren van ruimten: Sproei grondig in de gehele ruimte (ong. 1 sproeistootje per vierkante meter). Sproei goed op hoogdhoogte, zo kan het mengsel zich in de ruimte verdelen. Naar wens dagelijks of voor en na gebruik van de ruimte toepassen. • Reinigen van de aura: Sluit de ogen en geef 1 tot 3 sproeistootjes boven je hoofd in de aura. Baadt je een moment lang in de energie van de fijn verstoven RuimteLicht vloeistof. Wanneer gewenst dagelijks meerdere keren te gebruiken. • Bevrijding van vreemde energieën: Bij kleding, bedden, speelgoed, spijzen, enz. voorwerpen met een tot meerdere spoeistootjes van RuimteLicht van ongeveer 50 cm afstand besproeien. Het mengsel moet binnen enige dagen worden opgebruikt. Wanneer het mengsel langer bewaard moet worden, kan 1 tot 3 theelepels hoogwaardige azijn (geen azijnessence!) per sproeiflacon van 100 ml worden toegevoegd. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Concentraat niet in de buurt van open vuur gebruiken. Bevat alcohol. Geen reinigingsmiddel. Spray voor energetische reiniging en zuivering.</p>
 • Schoonheidselixer
  <p>SCHOONHEIDSELIXER - Voor uitstraling en welbevinden. Dit stimulerend rozenwater bevat de Rosa Damascena - De Koningin der bloemen. Het LichtWesen Schoonheidselixer verzorgt de huid met waardevolle werkzame stoffen uit rozen en harmoniseert tegelijkertijd het energiesysteem. Het schenkt welbevinden en een positieve uitstraling. Je individuele schoonheid ontvouwt zich in volle bloei, en het versterkt de verbinding met de ziel. Ontdek je individuele schoonheid. Het frisse rozenbloesemdistillaat van de Rosa Damascena is een aangenaam milde vocht-inbrengende lotion, die sinds eeuwen als exclusief huidverzorgingsmiddel wordt gewaardeerd. De tere geur schenkt een zinnelijk genot. Voor het LichtWesen Schoonheidselixer wordt hoogwaardig rozenwater uit gecontroleerde biologisch geteelde rozen gewonnen. Door een speciale energetische bewerking wordt het rozenwater daarna met de energie van lelie, smaragd en de parel van de Seychellen verrijkt. De lelie is het zinnebeeld van schoonheid en reinheid, de smaragd als edelsteen staat voor regeneratie, evenwicht herstellend en harmoniserend, de parel van de Seychellen onderstreept je charisma. Het harmoniseert de energetische en stoffelijke kant van het lichaam en ondersteunt: • Het mooi zijn en mooi voelen • De vreugde van het gezien worden • Achter het eigen masker en beperkende ideeën kijken en je eigen stralende wezen ontdekken • Jezelf te accepteren en je goed te voelen. Behalve de trilling van fijnstoffelijke wezens bevat het ook de energie van bloesem, edelstenen en kleuren. Inhoud: Zuiver rozenwater, vrij van synthetische conservering, kleurstoffen of andere toevoegingen, vrij van alcohol. Met de energie van: Seychellenlelie, Smaragd, Parel, Helder bergkristal, Zilveren en gouden straal van de Elohim, Opaallicht, de opgestegen Meesters Maria en Lao Tse, Helingsenergie. Gebruiksaanwijzing: Het LichtWesen Schoonheidselixer is een ideale aanvulling bij iedere verzorging. Als gezichtswater sproei je het met gesloten ogen direct op het gezicht, hals en decolleté of bevochtig er een wattenbol mee en verdeel het met zacht cirkelende bewegingen. Ook tussendoor verlevendigt en vitaliseert het Schoonheidselixer - een vleugje nieuwe energie. Als zuiver natuurproduct wordt het Schoonheidselixer zonder sythetische conservering, kleur- of geurstoffen en zonder dierproeven vervaardigd. Het is in twee formaten, 30 ml en 100 ml te verkrijgen.</p>
 • Boeken
  <p>Er zijn 4 nederlandstalige boeken :</p>
 • Kaarten
  <p>Kaartenset van LichtWesen : Vaak hebben we een slecht humeur, staan wij voor een moeilijk besluit, vinden we geen woorden bij een gesprek met de partner of hebben we onduidelijke situaties. Een aanwijzing 'van buitenaf' kan inzicht geven. Deze kaartenset biedt een dergelijke hulp.</p>
 • CD's
  <p>Er zijn Duitstalige CD's verkrijgbaar.</p>
 • LiWe Energie Nekkussen
  <p>Met het LiWe Energie Kussen meer welzijn door diepe ontspanning. Het kussen harmoniseert de stroom van levensenergie en stabiliseert de aura. Volgens de traditionele Aziatische gezondheidsleer is ons lichaam door een energieveld (de aura) omgeven, en door energiebanen (de meridianen) doortrokken. Het energiesysteem neemt de levensenergie op en verdeelt deze in het gehele lichaam. Blokkades in het energiesysteem verhinderen dat het lichaam voldoende levensenergie opneemt. Er ontstaan verstoringen. Deze verstoringen kunnen door de juiste energietrilling weer worden opgelost- het lichaam vindt zijn natuurlijke stabiliteit terug. Het LiWe- nekkussen verkrijgt energie uit de rijken van edelstenen, kleuren en de kosmische bewustzijnsvelden, die ook bij yoga en meditatie worden gebruikt. Welbevinden en gezondheid zijn niet alleen afhankelijk van beweging, ontspanning en gezonde voeding. Een doorslaggevende voorwaarde is de harmonieuze stroom van levensenergie. LiWe Producten activeren en harmoniseren de stroom levensenergie. Ze ondersteunen het energiesysteem, om in evenwicht te geraken en versterken de overeenstemming tussen lichaam, ziel en geest. Er wordt een nieuwe balans en stabiliteit bereikt. HEERLIJK ONTSPANNEN Kantoorwerk, innerlijke spanning en een verkrampte houding veroorzaken bij veel mensen een spanning in nek en schoudergebied. Simpelweg volkomen ontspannen zou geweldig zijn, - maar hoe? Een weldadige optie biedt het LiWe- nekkussen. Het is drievoudig geënergetiseerd met harmoniserende natuurkrachten uit de volgende gebieden: • Edelstenen • Kleuren • Fijnstoffelijke energie. Het LiWe- nekkussen stabiliseert je energiesysteem, opdat het weer voldoende levensenergie opneemt en je beschermend kan omhullen. OVERAL TOE TE PASSEN De mogelijkheden om je LiWe- energie nekkussen te gebruiken zijn zeer talrijk. Aan het bureau, bij het lezen, bij de televisie, in de auto... bemerk hoe het kussen zacht in je nek ligt en een stimulerend evenwicht vanuit innerlijke kalmte en diepe ontspanning zich opbouwt. Het LiWe- nekkussen ontplooit zijn weldadige kracht ook als rug- en oog kussen, alsook bij meditatie. ONTSPANNING MET DE COMPLETE SET Bij het LiWe- nekkussen krijg je twee zakjes edelstenen, die het kussen activeren. De kristallen zijn energetisch gereinigd, geactiveerd en daarnaast met trillingen van kleur en fijnstoffelijke energie verrijkt. De trillingen van de edelstenen werken aanvullend op de harmoniserende grondtrilling van het nekkussen. KIEZEN NAARGELANG JE STEMMING Er zijn twee modellen verkrijgbaar: het ene paar is gevuld met rozenkwarts, het andere met bergkristallen. De rozenkwarts ondersteunt kalmte en innerlijke rust. De bergkristallen bevorderen oplettendheid, alertheid, helderheid en helpen je in je eigen kracht te komen. Afhankelijk van of je alert en geconcentreerd wilt zijn, of diep ontspannen, kies je de soort kristallen en doe de zakjes in de sloop van het nekkussen.</p>

There are 115 products.

Showing 1-12 of 115 item(s)

Active filters