Platbos Green Colour Essence

€19.90
Tax included

Green Colour Essence straalt uit

harmonie, balans, hoop, vernieuwing, vruchtbaarheid, expansie, mededogen, overvloed, liefde voor de aarde, levenskracht, vrede

Quantity
In Stock

Green Colour Essence straalt uit

harmonie, balans, hoop, vernieuwing, vruchtbaarheid, expansie, mededogen, overvloed, liefde voor de aarde, levenskracht, vrede


Affirmatie:

“I am worthy of love. I give and receive love joyfully.”


Gebruikte chakra stemvork:
Heart Chakra Sound Vibration


Gebruikte heilige geometrie:
Heart Chakra Mandala by Geometer Ros Pape


Ondersteunende boom:

Spike Thorn - Boom van Liefdevolle Vriendelijkheid

Complementaire kleur voor balans:
Red Colour Essence en White Colour Essence


Element
Aarde


Verbonden chakra
Anahata / Heart Chakra

De hartchakra is de 4de chakra en zit in het middelpunt van het chakrasysteem. Hierdoor vormt het een brug tussen de bovenste en de onderste chakra’s. De Sanskriet naam voor de hartchakra, Anahata, betekent onaangeslagen snaar / geluid. 

Deze chakra voedt het bloedvatenstelsel - het hart, de longen, het bloed en het vaatstelsel - evenals de borsten, de ribbenkast, de thymus en het immuunsysteem. 

De hartchakra is hoofdzakelijk gericht op liefde en balans. Deze chakra spreekt tot ons innerlijk recht om lief te hebben en geliefd te zijn. Dit is het energiecentrum dat ons vermogen tot liefde en mededogen voor onszelf en anderen opent en bewaart. 

Het doel van het hart is om ons begrip van liefde op te wekken, van fysieke reactie tot bewustzijn van liefde vanuit een niet-fysiek, niet-veroordelend en spiritueel perspectief. Dit is onvoorwaardelijke liefde.

Een overactieve hartchakra kenmerkt zich door neiging tot jaloersheid, veeleisendheid en co-afhankelijkheid. Depressie, humeurigheid, vasthoudendheid, het onvermogen om gezonde grenzen te behouden en martelaarschap zijn indicatoren van een inbalans in deze chakra. 

Personen met een onderactieve chakra kunnen narcistisch, teruggehoudend, beoordelend, onverdraagzaam, emotioneel koud en zonder mededogen voor zichzelf en anderen zijn. 

Als de hartchakra in balans is, zijn we mededogend, vriendelijk, liefdevol, vredevol en altruïstisch. We staan in contact met onze gevoelens, zijn empathisch en in staat om gezonde grenzen te stellen. Als deze chakra open en in balans is, zijn we diep verbonden met Moeder Aarde aangezien groen de kleur is van de natuurlijke wereld, de bomen en bossen. In de natuur zijn opent en voedt de hartchakra. 


Gebruik van de Colour Essences

Als algemene regel geldt: neem 4 druppels van de gekozen essence in water, 3 maal per dag voor 4 weken.

Je kan de Colour Essences op zich gebruiken of in combinatie met de Tree Essences. Deze helpen bij het gronden van de bijzonder hoge frequenties van de kleurstralen en de integratie in het lichaam en het energieveld.

Lees over de helende eigenschappen van elke boom om te weten welke Colour Essence je met welke Tree Essences kan combineren.

Elke Colour Essence heeft een bijhorende Tree Essence die ook aan het water kan toegevoegd worden. Daarnaast heeft elke Colour Essence ook een complementaire Colour Essence. Deze kan je ook toevoegen om balans te brengen.

Je kan de mengeling ook op pulsatiepunten en drukpunten aanbrengen.

Mediteer op de bijhorende affirmatie om het effect van de Essence nog verder te versterken.

Houd een dagboek bij om dromen, herinneringen en gedachten op te schrijven die opkomen in de periode dat je de boomremedie gebruikt. Dit helpt bij het verhogen van je bewustzijn van oude gedachtepatronen, gevoelens of overtuigingen die misschien klaar zijn om te worden losgelaten.

BSR_0004573

Data sheet

Toepassing
Drops
Size
20ml
Usage
Oral usage
Colour
Green

Specific References

8 other products in the same category: