Platbos Violet Colour Essence

€19.90
Tax included

Violet Colour Essence straalt uit:

spiritueel wijsheid, gedienstigheid, transformatie, generositeit van geest, hoogste frequentie in het zichtbare lichtspectrum, balans van polariteiten, ik ben die ik ben, zelfbeheersing

Quantity
In Stock

Violet Colour Essence straalt uit:

spiritueel wijsheid, gedienstigheid, transformatie, generositeit van geest, hoogste frequentie in het zichtbare lichtspectrum, balans van polariteiten, ik ben die ik ben, zelfbeheersing

Affirmatie:

“Divinity resides with me; I am guided by the Light of the Divine.”

"Goddelijkheid woont in mij; ik word geleid door het licht van het Goddelijke."


Gebruikte chakra stemvork
Crown Chakra Sound Vibration


Gebruikte heilige geometrie
“Coming Home” van Fiona Almeleh, Empatisch Mentor en Intuïtief Artiest

Ondersteunende boom
White Stinkwood - Boom van Licht


Complementaire kleur voor balans
White Colour Essence, Red Colour Essence


Element

Gedachte

Verbonden chakra
Sahasrara / Crown Chakra

Sahasrara, het Sanskriet woord voor kruinchakra, vertaalt als ‘duizendmaal’ en verwijst naar de duizenbladige lotus die de 7de chakra symboliseert. Deze chakra, gelegen op de top van het hoofd, geeft energie aan de bovenste hersenen, pijnappelklier, het skelet- en spiersysteem en de huid. De centrale focus van de kruinchakra is begrip in de context van onze goddelijke zelf: het verbindt ons met de goddelijke bron van bewustzijn. Als deze chakra volledig geopend en gebalanceerd is, zijn we verbonden met onze goddelijke zelf en alles wat is, en eenheidsbewustzijn wordt ervaren.

Als de kruinchakra overactief is kunnen we ongeaard en zelf psychotisch worden. Dissociatie van het lichaam, verwarring, overintellectualisatie en frustratie zijn andere peilers van een overactieve kruinchakra.

Een gebrek aan energie in de kruinchakra kan leiden tot apathie, starre geloofsovertuigingen, spiritueel cynisme, gebrek aan blijdschap en leerproblemen. Hebzucht, materialisme en overheersing van anderen wijzen ook op een inbalans in deze chakra.

De kruinchakra moet in lijn staan met de wortelchakra aan de basis van de ruggengraat zodat goddelijke energie geaard kan worden en uitgedrukt via de fysieke vorm. Daarom is het belangrijk dat we het symbolisme van bomen terug boven halen: als hun wortels niet verankerd zijn in de voedende aarde, zouden ze de stralende licht energie van de zon niet kunnen verwerken en simpelweg omver vallen door het kleinste briesje.

Een gebelanceerde kruinchakra stelt ons in staat om informatie waar te nemen, te analyseren en ons eigen te maken. Humanisme, ethische principes, moed en vertrouwen in de goddelijke weg van het leven, als ook ruimdenkendheid, wijsheid en een gevoel van spirituele bevraging en verbinding wijzen op een gezonde en gebalanceerde kruinchakra.

Gebruik van de Colour Essences

Als algemene regel geldt: neem 4 druppels van de gekozen essence in water, 3 maal per dag voor 4 weken.


Je kan de Colour Essences op zich gebruiken of in combinatie met de Tree Essences. Deze helpen bij het gronden van de bijzonder hoge frequenties van de kleurstralen en de integratie in het lichaam en het energieveld.

Lees over de helende eigenschappen van elke boom om te weten welke Colour Essence je met welke Tree Essences kan combineren.

Elke Colour Essence heeft een bijhorende Tree Essence die ook aan het water kan toegevoegd worden. Daarnaast heeft elke Colour Essence ook een complementaire Colour Essence. Deze kan je ook toevoegen om balans te brengen.

Je kan de mengeling ook op pulsatiepunten en drukpunten aanbrengen.

Mediteer op de bijhorende affirmatie om het effect van de Essence nog verder te versterken.

Houd een dagboek bij om dromen, herinneringen en gedachten op te schrijven die opkomen in de periode dat je de boomremedie gebruikt. Dit helpt bij het verhogen van je bewustzijn van oude gedachtepatronen, gevoelens of overtuigingen die misschien klaar zijn om te worden losgelaten.

BSR_0004578

Data sheet

Toepassing
Drops
Size
20ml
Usage
Oral usage
Colour
Violet

Specific References

8 other products in the same category: