Categories

New products

New products

Pre-transformatietherapie  en transformatietherapie

Enerzijds kan je in je ziel voelen welke beslissingen het best voor je zijn en hoe je gelukkig kan leven. Daarvoor moet jij je ziel zuiver afstellen. Dit kan je leren tijdens de pre-transformatietherapie.

De pre-transformatie therapie heeft als doel om beter contact te leren maken met je ziel en je ziel te voelen. Je leert opnieuw een verbinding met je ziel, waardoor jij je weer kan laten leiden door je intuïtie. Om je ziel zuiver te kunnen voelen, maak jij je onderbewuste leeg.

Tijdens een 8tal sessies gaan we aan de slag met soulbreathing, channeling , regressie, sacraalmassage, psychosomatische analyse en healing.

Anderzijds schakelt je ziel de geesteswereld in om al je mogelijkheden te ontplooien en succes te ervaren bij je ondernemingen. Voorwaarde daartoe is je ziel op de juiste wijze te activeren. Je kan aan je ziel werken tijdens de transformatietherapie.

De totale therapie beslaat een 20 tot 25 sessies, afhankelijk van de zwaarte van het karma en de sterkte van de zielsangst. Jij kan zelf het ritme van de sessies bepalen. Reeds na de eerste sessies merk je een duidelijke stressvermindering en een grotere openheid voor de ervaringen van de ziel. Er wordt voor jou een specifiek en doelgericht programma vanuit de DNA-code van je ziel samengesteld. Dit programma wordt opgesteld door William Gijsen (www.williamgijsen.org) die hiervoor contact onderhoudt met Meester Anthon. Ongeveer een derde van de sessies gebeurt bij William Gijsen, in samenwerking met Meester Anthon.

Tijdens de transformatietherapie worden er spirtuele technieken gebruikt. We starten met een intake bespreking van je DNA code. Nadien volgen een reeks sessies waarin spirituele technieken gebruikt worden waarvan je een korte beschrijving hieronder terugvind. 

Soulbreathing

Het doel van soulbreathing is om je te verlossen van onverwerkte emoties uit het verleden. Emoties die zich gewoonlijk oncontroleerbaar uiten wanneer ze worden getriggerd. Op een bepaald moment wordt je ineens verrast door pijn en verdriet , woede of frustratie. Dit komt omdat er iets je aan deze onverwerkte emotie herinnert. Dat kan bvb een film zijn of iemand die een vervelende opmerking maakt.
Soulbreathing is een ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat die emoties worden gedeblokkeerd en verwerkt.

Lascia

Het doel van lascia is je te bevrijden van opgehoopte emoties. Tijdens je leven heb je emoties opgeslagen in je onderbewuste. Het onderdrukken van emoties vraagt dagelijks veel energie. Je voelt je futloos omdat je onderbewust energie aan het steken bent in het blijven verdringen van je emoties. Met lascia krijg je de kans om je hiervan te bevrijden. Bij deze behandeling boks je op een kussen of bokszak tot je doodmoe bent en zo de onderdrukking van negatieve en opgekropte emoties niet langer kan volhouden en alles laat vrijkomen.
Na de techniek ga je u meer energieker en rustiger voelen.

Regressie en reincarnatie

Het doel van de regressietherapie is traumatische ervaringen van de cliënt oplossen door hun vroegere levenservaringen te laten beleven.
Bij reincarnatietherapie worden ervaringen uit vorige levens herbeleefd. Je gaat terug naar een diepgeworteld probleem uit het verleden om dit helemaal te doorleven, te verwerken en vervolgens los te laten.

Channeling

Channeling is contact maken met de geesteswereld. Je leert hier om contact te maken met je ziel, je geleide geest en gids.

PRIJZEN

Volwassenen € 80,00 

Kinderen € 55,00

Voor een afspraak te maken stuur een email naar info@bloesemremedies.be