Categories

New products

New products

Is dat iets heel anders dan 'gewone' coaching? Nee. Hier gaat het niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden, maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden. Dat kan op verschillende gebieden zijn.

Als je naar je leven kijkt, en hulp zou willen om te ontdekken en realiseren wat je ~echt~ wilt, wat je diepste verlangens zijn, is life coaching een goede manier om richting te geven aan je leven en deze doelen te bereiken.

De behoefte om er iets aan te doen, kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat we geïnspireerd worden door anderen. We zien iemand anders die heeft bereikt wat wij willen, een nieuwe mogelijkheid kan bij je opkomen, je krijgt een flits van inzicht of iemand daagt je uit.Of ben je iemand die met enthousiasme aan nieuwe projecten begint om een paar weken of maanden later weer met iets nieuws te beginnen terwijl de vorige nooit afkomen?

Doordat in de waan van de dag de behoeften om te veranderen geen stand houden, verandert er veel minder in ons leven dan mogelijk is.

Life coaching gaat over je bestemming in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.

Een life coach helpt je om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en bij het vinden van oplossingen voor veel levensproblemen. Ze zijn er om, samen met jou, te onderzoeken hoe je gelukkiger kunt zijn met wat je hebt en toch meer kunt wensen.

Een lifecoach oordeelt niet over je en vindt niet dat je iets fout doet, ik ben er eenvoudig om je te gidsen en zaken makkelijker te maken.

Zonder coaching - zonder structurele aanpak - is het onze natuurlijke neiging om in onze gewoontepatronen te blijven steken. Je werkt, verdient geld, blijft in dezelfde relaties, houdt dezelfde belemmeringen om te veranderen. Je wilt steeds weer dat dezelfde dingen veranderen, maar verandert ze niet. Je voelt de behoefte tot verandering - maar je verliest hem even snel. Alles bij het oude laten is het logische resultaat.

Door life coaching krijg je je gedachten, gevoel en acties op een lijn. Hierdoor ontstaat een gedragsverandering waardoor het makkelijker wordt om je dromen, verlangens en behoeften te vervullen

PRIJZEN

Volwassenen € 75,00 

Voor een afspraak te maken stuur een email naar info@bloesemremedies.be