Categories

New products

New products
ANTARCTIC  ESSENCE
  • ANTARCTIC  ESSENCE

ANTARCTIC ESSENCE

€30.19
Tax included

ANTARCTIC ESSENCE :

Laat je een enorme kalmte, vrede en stilte in jezelf voelen.
Laat je bewust worden van en versterkt je visie op wat noodzakelijk en belangrijk is in je leven.
Om heel diepe en verborgen aspecten van jezelf duidelijk te maken en op te lossen.
Verbind je zowel met de Wijsheid van de Ouden als met je verre verleden...

Quantity
In Stock

ANTARCTIC ESSENCE :

Laat je een enorme kalmte, vrede en stilte in jezelf voelen.
Laat je bewust worden van en versterkt je visie op wat noodzakelijk en belangrijk is in je leven.
Om heel diepe en verborgen aspecten van jezelf duidelijk te maken en op te lossen.
Verbind je zowel met de Wijsheid van de Ouden als met je verre verleden.
Om te vertrouwen op de Geest en op het verloop van je leven en de richting daarvan.
Helpt je bij het vinden van je eigen kern, je pure essentie.
Deze spirituele remedie is gemaakt in de ongerepte omgeving van Antarctica. Om daar te komen moesten we vijf dagen zeilen langs de Drakenpassage, een van de ruwste en meest verraderlijke zeeën in de wereld.

IJsbergen van meer dan 20.000 jaar oud waren de bron voor het water dat ik gebruikte om deze remedie te maken. Bij het maken van de Antarctic remedie kwam ik in een diepe staat van vrede en rust, die verder ging dan alles wat ik tot dan toe ervaren had, terwijl ik overvallen werd door de oorverdovende stilte, kalmte, rust en intensiteit van de natuurelementen die daar aanwezig zijn.

Antarctica is een verbazingwekkende plaats. Ik voelde grote dankbaarheid en ik voelde me buitengewoon bevoorrecht, zowel om daar te zijn als om de Antarctica remedie te mogen maken en aan de wereld aan te bieden.

De Antarctica remedie maakt je bewust wat echt noodzakelijk is in je leven en in de situaties waarin je terecht komt. Ze maakt het mogelijk dat je een enorme kalmte, vrede en stilte in jezelf kunt voelen. Deze remedie zorgt dat je dingen los kunt laten die niet belangrijk voor je zijn en die je weghouden van je innerlijke rust en van je verbinding met de natuur. De zuiverheid van Antarctica en de Antarctica remedie helpt je om je eigen pure essentie te vinden – de echte kern in jezelf – en om alles los te laten wat je weg houdt van dit tijdloze, heldere centrale deel van jezelf. Ze maakt het mogelijk dat je diep op dingen ingaat en niet afgeleid wordt; dat je de kern van dingen ziet en dat wat belangrijk is. Als je te veel afgeleid bent zal de remedie je weer terugbrengen in je rust.

Een ander belangrijk aspect van de Antarctica remedie is dat ze je eigenschappen van jezelf laat zien die diep verborgen zijn – waar soms naar verwezen wordt als:"oude donkere kristallen". Deze remedie zal er licht naar toe brengen en deze oude patronen en overtuigingen oplossen (deze kunnen zich in oude tijden gevormd hebben of het kunnen vroege overtuigingen zijn die in dit leven ontwikkeld zijn). Het oplossen hiervan zal je steunen om de Geest te vertrouwen, om je pad te vertrouwen en het zal je de noodzakelijke nieuwe stappen laten zien.

De Antarctica remedie kan je ook helpen om je te verbinden met de wijsheid van de Ouden en ook met je eigen verre verleden. Ze kan je helpen met de verbinding met alles wat je nodig hebt uit die tijd.

Ze laat je het geduld vinden om heel erg stil te zijn. Dit zal ertoe leiden dat je vertrouwen krijgt in het verloop en de richting van je leven, dat je open staat voor deze nieuwe onthullingen en dat je bereid bent om ze te zoeken en op te volgen, zelfs als dit betekent dat je daarvoor een grote verandering moet maken.

Er is een diepe stilte die samengaat met vertrouwen in het leven, in de natuur en in god. Wanneer deze stilte ontstaat kan ze je helpen om je eigen vrede en stilte te vinden en het je gemakkelijker maken om in deze staat te blijven. Deze remedie kan je helpen bij de helderheid van zowel je visie op wat nodig en belangrijk is in je leven en ook om dit helder aan anderen over te brengen.

GEBRUIK VAN DE ANTARCTIC EN ARCTIC REMEDIES:
De Antarctic en Arctic remedie werken het best wanneer ze apart genomen worden, een remedie tegelijk. Wij bevelen ten zeerste aan om de Antarctic remedie voor de Arctic remedie te gebruiken.