Categories

New products

New products
CHINA  ESSENCE
  • CHINA  ESSENCE

LAKE BAIKAL ESSENCE

€30.19
Tax included

LAKE BAIKAL ESSENCE :

De Lake Baikal remedie helpt ons om het mentale en emotionele lichaam weer te verenigen; ze creëert innerlijke koestering en genezing; ze integreert je goddelijke mannelijke en vrouwelijke energie en kan weer vreugde in je hart en ziel brengen. Een zeer bijzondere remedie.

Quantity
In Stock

LAKE BAIKAL ESSENCE :

Om de vijfde Light Frequency remedie te maken reisde ik naar het Baikal meer in het zuidoostelijke deel van Siberië. Het is het oudste en diepste zoetwatermeer ter wereld en bevat een vijfde van al het zoete water ter wereld. Het Baikal meer wordt langzaam groter en zal uiteindelijk de vijfde oceaan ter wereld worden en Mongolië en Siberië van elkaar gaan scheiden. Baikal is een van de zeer krachtige plaatsen op de planeet en bewaakt zijn oude, spirituele energie zeer zorgvuldig. Het is geen gemakkelijke plaats om naartoe te reizen.

Het Baikal meer is op zijn diepste punt een doorgang tussen de werelden, een plaats op de planeet waar de lichtlichamen van incarnerende wezens binnenkomen, ofschoon ze meestal ergens anders geboren zullen worden.

De Lake Baikal remedie helpt ons om het mentale en emotionele lichaam weer te verenigen; ze creëert innerlijke koestering en genezing; ze integreert je goddelijke mannelijke en vrouwelijke energie en kan weer vreugde in je hart en ziel brengen. Een zeer bijzondere remedie.

Geeft vertrouwen in het leven en zorgt dat je kalm blijft bij alle veranderingen die zich voordoen.

Verbind je met de stilte in je hart en met een bron van pure eenheid met het goddelijke.

Helpt je om in de wereld te zijn, maar niet van de wereld, om minder beïnvloed te worden door massa bewustzijn.

Ontwikkelt een niveau van diepere openheid en begrip van het hart.

Versnelt de ontwikkeling van het begrip en de openheid voor de nieuwe energieën om je heen: eenheid, samenwerking en co-creatie.

Helpt je bij het vinden van evenwicht tussen het goddelijke mannelijke en vrouwelijke in jezelf.

Herstelt de gevoelens voor jezelf, voor je doel en voor je levensvreugde.

Maakt extreem diepe innerlijke genezing mogelijk.

Toen de beschaving van Lemurië ervoor koos om spiritualiteit te verlaten voor sensualiteit en plezier, werd de energie van de planeet lager en dichter. Het Baikal meer bevat de oorspronkelijke energie van voor de verdichting, die zich ontwikkelde toen de aarde en de mensheid zich volledig en duidelijk afkeerde van de stilte in het hart die verbonden is met het goddelijke. De Lake Baikal remedie geeft je weer toegang tot deze pure onbedorven vrede en pure verbinding.

De remedie geeft vertrouwen in het leven en kalmte en aanvaarding van de veranderingen die zich voordoen, omdat ze de onbedorven energetische essentie van het Baikalmeer bevat. Deze remedie komt op het juiste moment omdat ze het begrip voor en de openheid naar de nieuwe energieën van eenheid, een onverdeelde wereld, evenwicht en harmonie kan versnellen. Dit kan een grote hulp zijn bij de veranderingen die om ons heen op alle niveaus aan het beginnen zijn. Het is heel belangrijk als je soepel door alle veranderingen heen wilt gaan dat je begint om jezelf echt spiritueel te voeden en jezelf open te stellen voor een dieper niveau, vooral in het hartcentrum. Hierbij zal deze remedie je helpen.

De Lake Baikal remedie helpt ons het goddelijke mannelijke en vrouwelijke in onszelf te vinden en in evenwicht te brengen. Het mannelijke emotionele lichaam is al over een lange tijd onderdrukt en niet meer veerkrachtig. Het mentale lichaam heeft het grotendeels overgenomen, om mannen nog steeds het gevoel te geven dat ze de controle hebben. Met deze emotionele onderdrukking gaan geweld, seksuele perversie en hartziekten samen.

Deze remedie kan een man verbinden met zijn intuïtieve kracht en hem helpen emoties te voelen en te laten zien zonder vrouwelijk te worden. De remedie werkt als een kanaal waardoor je pijn, kwaadheid en zelfkritiek los kunt laten. De remedie vormt deze giftige emoties om en vervangt ze door een gevoel van stilte en erbij horen.

De Lake Baikal remedie helpt een vrouw om haar Yang energie te vinden - haar kracht - en om te begrijpen dat ze deze kracht altijd heeft gehad. Haar goddelijke Yang energie is de kracht van liefde, de kracht van het scheppen. Ze zal haar Yang energie niet vinden door te proberen de onevenwichtige mannelijke energie te imiteren of te proberen als een man te zijn. Als een vrouw meer in haar vrouwelijke kracht gaat, zal ze op een natuurlijke manier bij haar mannelijke kracht komen.

Het massa bewustzijn wordt gevormd door de mentale en emotionele energieën van alle mensen. De Baikal remedie zorgt dat je in de wereld kunt zijn, zonder van de wereld te zijn. Ze maakt het mogelijk dat je in die stille pure energie van eenheid met alles bent, zodat je minder beïnvloed en overspoeld wordt door het massa bewustzijn en daarom minder snel oordeelt en reageert.