Categories

New products

New products
  • Reduced price

Ortis Red Energy

€13.68
€8.21 Save 40%
Tax included

Ortis Red Energy

KRIJGT U EEN KLOP VAN DE HAMER?
RED ENERGY bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert

Quantity
In Stock

Ortis Red Energy

KRIJGT U EEN KLOP VAN DE HAMER?
RED ENERGY bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert en:

  • Helpt de geest actief te houden
  • Helpt de waakzaamheid te ondersteunen
  • Geen zenuwachtigheid veroorzaakt

Op basis von guarana: Omwille van een akkoord betreffende het gebruik van het merk RED ENERGY, worden de RED ENERGY producten enkel in de Benelux verkocht.

Gebruiksaanwijzing

Het flesje goed schudden. De inhoud van het flesje, puur of verdund in een koude drank innemen, wanneer de behoefte zich voordoet.

Voorzorgsmaatregelen

Er wordt aangeraden niet meer dan 2 flesjes per dag te nemen. Bevat cafeïne: afgeraden aan kinderen en bij zwangschap en borstvoeding (cafeïnegehalte per flesje: 30 mg). Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Ingrediënten

Witte wijn* (bevat b>sulfieten), droogextract van guarana (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 240 mg/15 ml)*. Alcohol 14% vol. Zonder bewaarmiddel**
*Afkomstig van de bio6logische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
**In overeenstemming met de regelgeving inzake Bio producten.
ELK MONODOSISFLESJE (15 ML) BEVAT 30 MG CAFEÏNE.

Verpakking

  Verpakking met 10 monodosisflesjes van 15 ml.