Categories

New products

New products
  • Reduced price
Choco - Yogi Tea
  • Choco - Yogi Tea

Choco - Yogi Tea

€3.11
€2.18 Save 30%
Tax included

Choco

Heerlijk, pittig, rustgevend.
YOGI TEA® Choco is een heerlijke, verwarmende melange van traditionele Chai-specerijen en cacaoschillen en al jaren favoriet. De cacao wordt gecombineerd met zoethout, kaneel, pittige gember en kardamom tot een hemelse theemelange. De essentie van deze thee is: ‘Bron van weelde’. 

Inhoud
Quantity
Last items in stock

Choco

YOGI TEA® Choco is een heerlijke, verwarmende melange van traditionele Chai-specerijen en cacaoschillen en al jaren favoriet. De cacao wordt gecombineerd met zoethout, kaneel, pittige gember en kardamom tot een hemelse theemelange. Ontspan, neem een slokje en adem de heerlijke aroma van chocolade in. Geniet ervan gezoet en met een scheutje melk of melkvervanger. De essentie van deze thee is: ‘Bron van weelde’.

Ingrediënten

cacaoschil*, zoethout*, kaneel*, gerstemout*, carob*, kardamom*, gember*, kruidnagel*, gember olie*, zwarte peper*, vanilleextract*, vanillebonen*  (* gecontroleerd biologische teelt)

Bereidingsinstructies

Schenk 250 ml kokend water op het theezakje en laat 7 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak. Voeg naar smaak melk of melkvervanger en zoetstof toe.