Magenta Pomander P16

33,08 €
TTC

Magenta Pomander P16

De magenta Pomander is bijzonder nodig en geschikt in deze tijd.  Ik voel sterk aan dat we nu zelfs nog bewuster moeten zijn,  dat we moeten herinnerd worden aan de ‘liefde van boven’. 

Quantité
En stock

Magenta Pomander P16


Terwijl ik dit sacrale product aan mezelf schenk voel ik ongeconditioneerde liefde door mij heen stromen en hou ik van mij zelf.
Liefde is niet enkel het antwoord, het is ook de sleutel tot onze healing.
Als we niet van onszelf houden, hoe groot is dan de kans dat we om anderen geven?
21 juni is de tijd van midzomerdag op het noordelijk halfrond en midwinterdag op het zuidelijk halfrond, en daarom is het een veelbelovende dag.
Gezien de betekenis van deze tijd is er heel wat activiteit geweest op Shire Farm. De vormgeving op het chakra-pad is opnieuw uitgelijnd en er is roze kwarts geplaatst rond de grote Hathor-sculptuur naast de hartvijver. Bovendien hebben we aan de glyfen gewerkt op de Maya Boom des Levens, die op de achtste chakra zal komen, boven de kruin.
De Engelbewaarder en de Hartengel voor 21 juni is B66. Deze fles, de actrice is de voorloper van B67 - waarin voor het eerst de magenta energie in het systeem verschijnt, zowel in de bovenste als in de onderste fractie van een Equilibriumfles.
Bij de betekenis van deze gebeurtenissen, zowel wereldwijd als lokaal, krijg ik een gevoel van een overdonderende en diepe synchroniciteit met het geboorte van de magenta Pomander vandaag.
De magenta Pomander, lang verwacht, is bijzonder nodig en geschikt in deze tijd. Ik voel sterk aan dat we nu zelfs nog bewuster moeten zijn, dat we moeten herinnerd worden aan de liefde van boven .
In het Aura-Soma systeem zijn liefde van boven en liefde in de kleine dingen nagenoeg synoniem, aangezien beiden innig verbonden zijn met de magenta energie.
Ik herinner me dat mij bij de geboorte van de Equilibriumfles Aartsengel Chamaël de gedachte werd doorgegeven dat in de niet zo heel verre toekomst de magenta Pomander zou geboren worden.
Ik herinnerde me ook dat Vicky vaak vertelde over de manier waarop ze magenta had gebruikt in haar praktijk, een plaatselijke behandeling die voor het eerst voor haar helende mogelijkheden werd erkend tijdens de slag van Magenta in 1859. Misschien krijgen we in deze tijd de kans om heel te worden (de stam van het woord helen), en de mogelijkheid om onze karmische wonden te helen.
Liefde is niet enkel het antwoord, het is ook de sleutel tot onze healing.
Als we niet van onszelf houden, hoe groot is dan de kans dat we om anderen geven? Laten we niet vergeten wie belangrijk is om als eerste en meest van te houden als we ons onderdompelen in de magenta straal. Als het goed voor je aanvoelt, stel ik voor dat je bij de eerste keer dat je het in je aura gebruikt, vanuit de ster in je buik het volgende zegt: Terwijl ik dit sacrale product aan mezelf schenk, voor mezelf, hou ik van mezelf en voel ik de liefde van bovenaf .
Naarmate de golf van magenta energie zich vervolgens doorheen ieder van ons verspreidt in de wereld, kunnen we misschien zien of het magenta meer gaat schitteren als we naar de regenboog kijken.
Enthousiaste gedachten en liefde van bovenaf.

BSR_0003158

Fiche technique

Application
Huile
Formaat
25 Ml
Utilisation
à usage externe

Références spécifiques

You might also like

8 autres produits dans la même catégorie: