Categorieën

Nieuwe producten

Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
 • In prijs verlaagd
Rabbit - Konijn
 • Rabbit - Konijn

Rabbit - Konijn

€ 16,50
€ 9,90 40% korting
Inclusief belasting

Rabbit - Konijn :

Helpt je overvloed te creëren op alle niveau's van je leven. Verhoogt je aangeboren creativiteit. Voedt het vertrouwen dat je in staat bent het leven van je dromen te creëren. Schenkt ondersteuning als je geconfronteerd wordt met veel veranderingen en activiteiten gedurende drukke periodes. Voedt creativiteit en het manifesteren in alle aspecten van je leven.

Aantal
Laatste items in voorraad

Rabbit - Konijn :

Als steun om overvloed te scheppen op alle niveaus van het leven. Steunt en verhoogt de aangeboren creativiteit. Voedt het vertrouwen in het vermogen om het leven van zijn dromen te creëren. Geeft steun als men geconfronteerd wordt met veel veranderingen of activiteiten in drukke perioden. Voedt de creativiteit en manifestatie in alle aspecten van het leven.

Aanbevolen:

 • Voor diegenen die hun creativiteit willen doen ontwaken en hun vermogen om het leven van hun dromen te realiseren.

 • Voor diegenen die overvloed willen scheppen in elke zone van hun leven.

 • Voor diegenen die hun natuurlijke creatieve vermogens willen ontwikkelen.

 • Voor diegenen die te weinig het gevoel hebben in staat te zijn om een waardevol leven te scheppen.

 • Voor diegenen die te weinig creatieve energie en expressie hebben.

 • Voor diegenen die wensen een kind te verwekken.


  Een 34 jarige man, die zich verveelde in zijn job als elektrisch ingenieur en die meer creatief wilde zijn in zijn leven. Hij begon Konijn te nemen terwijl hij verschillende creatieve opties onderzocht. Hij was altijd aangetrokken geweest naar artistieke bezigheden maar hij had nooit tijd genomen om deze interesses te volgen. Hij begon gitaar te leren spelen en hij volgde kunstlessen in avondschool. Hij ontdekte nieuwe wegen die voor hem open gingen terwijl hij zijn creativiteit de vrije loop kon laten.


  Een 29 jarige vrouw, die tot Konijn was aangetrokken als een weg om meer overvloed in haar leven te manifesteren op alle niveaus van het leven: financieel, spiritueel, emotioneel, enz. Na het innemen van Konijn werd zij meer bewust van de overvloed die reeds bestond in haar leven, wat haar toeliet meer vertrouwen te hebben en minder gehecht te zijn om “meer” dingen te verkrijgen. Terwijl ze doorging met het nemen van Konijn en terwijl haar gehechtheden verminderden, manifesteerden zich langzaam en ontwikkelden zich nieuwe mogelijkheden voor werk en relaties.