Productgamma

Nieuwe producten

Nieuwe producten
Bloesemremedies

Living Light Essences

De Living Light Essences zijn remedies voor zelfgenezing, gebaseerd op de energetische geneeskunde en de homeopathische principes.

Ze helpen je om ongewenste eigenschappen te transformeren tot positieve eigenschappen. Elke Living Light Essence is speciaal ontworpen om je te helpen bij stress, zorgen, angsten en gebrek aan zelfvertrouwen.

Deze essences zijn bereid met edelstenen in gedestilleerd water en wijnalcohol.

De grondende eigenschappen van edelstenen helpen je om volledig aanwezig te blijven in je dagelijkse leven.

Door de moleculaire symmetrie van de edelstenen kom je tot een bewustzijn dat een afspiegeling is van je innerlijke natuur.

 

Ben je een gezondheidswerker of gespecialiseerde winkel? Contacteer Solsties via dit contactformulier en vraag naar jouw professionele aankoopvoorwaarden. 

 

Hoe werken de Living Light Essences?

Deze essences werken volgens het principe van resonantie waarbij het ene energieveld gelijksoortige trillingen veroorzaakt in een ander veld.

In termen van genezing heeft elke Living Light Essence een specifieke trillingsfrequentie die de gelijksoortige kwaliteit in je versterkt.

Als je bijvoorbeeld de Rose Quartz Essence inneemt zal dit je gevoel van eigenwaarde en zelfliefde versterken.

Omdat elke Living Light Essence resoneert met positieve kwaliteiten kunnen de remedies je helpen bij positieve transformeren.

 

Kies een serie die bij jou past

De Living Light Essences bestaan uit vier verschillende series.

·       De Living Light Special Essences helpt je bij je groei, om je gaven en talenten te gebruiken en om de mensen in je omgeving positief te beïnvloeden.

·       De Living Light Divine Flame Essences verhogen je energie en tillen je geest op in moeilijke situaties.

·       De Living Light Archangel Essences zijn een uitstekende keuze als  je moeite hebt om hoge idealen en waarden te integreren of als je moeite hebt om je integriteit te bewaren.

·       De Living Light Gem Essences zorgen voor gronding en aarding wanneer je moeilijk zaken kan afmaken of praktisch kan zijn.

 

Hoe gebruik je de Living Light Essences?

Vraag aan je therapeut welke dosering het best geschikt is voor jou op dat specifieke moment. Je mag afwijken van de voorgestelde dosering als je daar behoefte aan hebt.

Voorgesteld inwendig gebruik

·       Neem 3 keer per dag 7 druppels direct vanuit het flesje in.

·       Dit kan onder de tong of met wat water.

·       Voor kinderen verklein je de dosis of verdun je de remedie in een kleine hoeveelheid water.

Je kan de Living Light Essences ook uitwendig gebruiken

·       Voeg 10-15 druppels van iedere uitgekozen remedie toe aan een warm bad,

·       Breng enkele druppels aan op het lichaam en wrijf in op je huid

De essences zijn ook geschikt voor dieren

·       Voeg 5 tot 10 druppels toe aan het drinkwater of breng aan onder de tong.

Living Light Essences

Subcategories

 • De Gem Essences
  <p>DE LIVING LIGHT GEM ESSENCES richten zich op gronding en aarding en zijn een natuurlijke keuze voor iemand die moeilijk zaken af kan maken of die moeilijk praktisch kan zijn. Als je grote ideeën hebt, maar moeite om dingen te doen, kunnen dit de remedies voor je zijn.</p>
 • Archangel Remedies
  <p>DE LIVING LIGHT ARCHANGEL ESSENCES richten zich op evenwicht en integratie. Ze helpen je om de fysieke en spirituele kwaliteiten in je leven samen te brengen. Als je moeite hebt om hoge idealen en waarden te integreren, als je moeite hebt om je integriteit te bewaren, kan dit een uitstekende keuze zijn om een gezond lichaam en een vredige geest te bevorderen.</p>
 • Divine Flame Essences
  <p>DE LIVING LIGHT DIVINE FLAME ESSENCES : richten zich meer op verhogen van de energie. Dit is de meest transformerende serie. Dit zou een perfecte keuze kunnen zijn als je geest opgetild moet worden, als je te maken hebt met moeilijke situaties, of als je hulp nodig hebt om je potentieel of je dromen waar te maken. Meer informatie over deze speciale serie vind je in het handboek.</p>
 • Special Essences
  <p>DE LIVING LIGHT SPECIAL ESSENCES : zijn de krachtigste en meest inspirerende. Dit is een serie om je echt te helpen bij je groei, om je gaven en talenten te gebruiken om de mensen in je omgeving positief te beïnvloeden. Deze serie kan - vandaag - gebruikt worden door degenen die morgen leiding geven.</p>
 • Livung Light Rainbow...
  <p>De Living Light Rainbow Essences zijn een reeks kleur- en edelsteen-, kristal- en / of minerale combinatie-essences. Deze nieuwe essences zijn gemaakt om individuen te helpen met de intense nieuwe energieën en uitdagingen die we zijn en nog steeds tegenkomen op dit moment</p>

Er zijn 36 producten.

Item 1-12 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters