Categorieën

Filteren op

Nieuwe producten

Nieuwe producten

Make-up Dr. Hauschka

Schoonheid staat gelijk aan uitstraling. Die kun je weliswaar niet zomaar aanbrengen, maar wel bewust accentueren. Zelf weet je het beste of je oneffenheden wilt wegwerken of juist kleurige accenten wilt aanbrengen. Dat geldt ook voor je stemming. Misschien heb je vandaag meer zin in een ingetogen ‘soft grey’ look of juist een uitdagende ‘cherry gloss’ look.

Wat jouw persoonlijke stijl ook is: de verzorging mag nooit in het gedrang komen. Alle make-upproducten van Dr. Hauschka combineren hoogwaardige olien, wassen en zijdepoeder met geselecteerde heilzame plantenextracten, van ogentroost tot toverhazelaar. Het gebied rond de ogen is bijzonder dun en gevoelig. Daarom bevatten de Dr. Hauschka Mascara en Eyeliner liquid kalmerende extracten van zwarte thee en ogentroost. Zwarte thee mag dan ook niet in de Kajal Eyeliner en in de Eyeshadows ontbreken. De samenstelling van zwarte thee en extracten van wondklaver en toverhazelaar stabiliseert en verfijnt. Wondklaver wordt overigens in bijna alle make-up en gezichtsverzorgingsproducten verwerkt. Door zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen is het een belangrijke plant.

Heilzame planten maken de decoratieve cosmetica van Dr. Hauschka zo verdraagzaam en daarom ook geschikt voor contactlensdragers. Dat blijkt uit onderzoeken van oogartsen en feedback van klanten met een gevoelige huid.

Make-up Dr. Hauschka

Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters