Categorieën

Filteren op

Nieuwe producten

Nieuwe producten

Juwelen

Juwelen zijn sieraden die u doen schitterend en maken uw outfit compleet. Onze sieraden bevatten edelstenen en geven dus extra eigenschappen aan uw juweel.

Onze sieraden van Gabrielle Bruni zijn van de hoogste kwaliteit sterling zilver of zilver 925. De (half)edelstenen verwerkt in onze juwelen zijn natuurlijk ontstane mineralen en geen imitatiestenen. Alle door de natuur voortgebrachte stoffen bezitten een eigen kracht, zo ook (half)edelstenen. Naast de bijzondere werking en kracht waarvoor ze al vele jaren gebuikt worden vormen ze ook prachtige sieraden. 

Naast deze hoge kwaliteitscollectie van Gabrielle Bruni bieden we tevens een goedkopere maar doorom niet minder mooie collectie aan van Nia juwelen.

Juwelen

Subcategories

  • Gabrielle Bruni
    <p>Onze sieraden van Gabrielle Bruni zijn van de hoogste kwaliteit sterling zilver of zilver 925. Als je één van deze sierraden koopt mag je zeker zijn dat je een exclusief stuk hebt wat uniek is aangezien wij de enige zijn die deze in België verdelen tesamen met Bellogemma.be De (half)edelstenen verwerkt in onze juwelen zijn natuurlijk ontstane mineralen en geen imitatiestenen. Alle door de natuur voortgebrachte stoffen bezitten een eigen kracht, zo ook (half)edelstenen. Naast de bijzondere werking en kracht waarvoor ze al vele jaren gebuikt worden vormen ze ook prachtige sieraden.</p>
  • Nia
    <p>Je kan bij Solsties alle juwelen van Nia verkrijgen zijnde Nia armbanden, oorbellen, kettingen. Deze zijn gemaakt met natuurlijke stenen.</p>
  • Andere juwelen
    <p>Andere juwelen zijnde armbanden, ringen, kettingen, ...</p>

Er zijn 73 producten.

Item 1-12 van 73 in totaal item(s)

Actieve filters