Limoengroene / Lime Green Pomander P18

€ 33,08
Inclusief belasting

Een pittige citrusgeur die doet denken aan de lente. Zijn fris en fruitig aroma laat donkere wolken verdwijnen en brengt zonneschijn in ons leven. ☀️

Aantal
Op voorraad

Limoengroene / Lime Green Pomander P10

Zoals één aspect al het andere beïnvloedt, zo geeft deze Lime Green Pomander een echt gevoel dat zelfs temidden van alle dreiging, moeilijkheden en duisternis, er een ongelooflijk licht begint te schijnen. Licht dat gebaseerd is op hoop, gebaseerd op de mogelijkheid om te leven vanuit een overvloedige plaats.

Alle positieve facetten die tot stand kunnen komen, worden uitgedrukt door deze Lime Green energie. De pittige citrusgeur van deze Pomander doet denken aan de lente en de zuivere fruitige, frisse geur snijdt door de grijze lucht en verwelkomt zonneschijn in ons leven. Het is herstellend voor de subtiele velden en brengt een gevoel van hernieuwde energie en doelgerichtheid in het elektromagnetische veld van de lichamelijkheid.

Ik zou zeggen dat van alle Pomanders deze het meest geassocieerd wordt met de Heilige Graal, meer nog dan de Olijf Pomander, die voorheen het meest geassocieerd werd met de Heilige Graal en de Zonnelogos. Om werkelijk los te kunnen laten, om los te kunnen laten in wat het moment voor ons in petto heeft, om los te kunnen laten in het heden en om werkelijk te voelen voor dat heden, terwijl het is dat we deze Pomander plaatsen in het elektromagnetische veld dat ons omringt.

Het delen van de sequentie met de Lime Green Pomander brengt een gevoel van gemak, een gevoel van ruimte, een gevoel van hernieuwde vreugde in ons wezen, een nieuw elan voor aanwezigheid. Ik denk dat deze kwaliteiten absoluut essentieel zijn op dit moment.

Met de komst van de Lime Green Pomander worden we misschien herinnerd aan het belang van afstemming op het ritme van de natuur. Een optimale tijd om te zaaien en te planten, de volle maan in Stier van vandaag legt de nadruk op onze verbinding met de Aarde.

/p>Een bijna volle maansverduistering tijdens deze 'Bever Maan' moedigt ons aan om de schaduw te erkennen terwijl we de lichtzaden binnenin voeden. In de context van het laatste Evenwicht waar Ceres genezing bracht aan de tijdlijn, Persephone gelukzaligheid en vrijheid van het verleden, en, het meest recent, Pluton ons ondersteunde in het actualiseren van onze nieuwe richting - spreekt deze Limoen Groene Pomander van een nieuw begin en de mogelijkheid om het licht binnenin te cultiveren.

BSR_0004709

Datasheet

Toepassing
Olie
Formaat
25ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik
Kleur
Groen

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: