Platbos Indigo Colour Essence

€ 19,90
Inclusief belasting

Indigo Colour Essence straalt:

spiritualiteit, gedienstigheid, contemplatie, helen, mystiek, inspiratie, helderziendheid, inzicht, visioenen, dromen.

Aantal
Op voorraad

Indigo Colour Essence straalt uit:

spiritualiteit, gedienstigheid, contemplatie, helen, mystiek, inspiratie, helderziendheid, inzicht, visioenen, dromen.


Affirmatie:

“I see with clarity. I can manifest my visions”

"Ik zie met helderheid; Ik kan mijn visioenen duidelijk maken."


Gebruikte chakra stemvork:
Third Eye Chakra Sound Vibration


Gebruikte heilige geometrie:
Third Eye Chakra Mandala van Geometer Ros Pape


Ondersteunende boom:

Fine Ironwood - Boom van Intuïtie


Complementaire kleur voor balans:

Yellow Colour Essence

Element:
Licht


Bijhorende chakra:

Ajna / Third Eye Chakra

Ajna, het Sanskriet woord voor deze chakra betekent ‘waarnemen en beheersen’. De hypofyse, ogen, oren, neus, zenuwstelsel en lagere hersenen worden door dit energiecentrum aangestuurd. De centrale thema’s van het derde oog zijn visualisatie, inbeelding, intuïtie, dromen en inzicht.

Zoals Ros Pape omschrijft in haar mandala voor het derde oog: “De chakravorm is meestal afgebeeld als 2 bloemblaadjes en de kleurfrequentie is indigo. De twee blaadjes symboliseren de polaire aspecten van de geest, de linker- en rechterhelft van het brein en de polariteit van yin en yang, mannelijke en vrouwelijke energieën, die in balans moeten gebracht worden om te functioneren als hele menselijke wezens. In het centrum is de vorm van het oog, die gevormd wordt door het snijpunt van twee cirkels die door elkaars center gaan, in andere woorden, de Vesica Piscis.”

Het Vesica Piscis symbool omvat de geometrieën voor creatie van het licht. Het is geen toeval dat het ook op het oog lijkt; het orgaan dat kleur, patroon en vorm waarneemt en herkent. Als de derde oog chakra overactief is, neigen we naar waanbeelden, hallucinaties, obsessies en nachtmerries. We hebben moeite om te concentreren en kunnen religieus dogmatisch worden. Een onderactieve derde oog chakra veroorzaakt slecht zicht en geheugen, kleingeestigheid, moeite om te visualiseren en dromen te herinneren, ongevoeligheid en ontkenning.

Een open en gebalanceerde derde oog chakra vergroot ons bewustzijn zodat we in staat zijn om waar te nemen buiten illusies van de materiële wereld om. We zijn in staat om echte realiteit te zien: het feit dat we onderdeel zijn van de Schepper die schept. We ervaren eenheid met de schepping.


Gebruik van de Colour Essences

Als algemene regel geldt: neem 4 druppels van de gekozen essence in water, 3 maal per dag voor 4 weken.

Je kan de Colour Essences op zich gebruiken of in combinatie met de Tree Essences. Deze helpen bij het gronden van de bijzonder hoge frequenties van de kleurstralen en de integratie in het lichaam en het energieveld.

Lees over de helende eigenschappen van elke boom om te weten welke Colour Essence je met welke Tree Essences kan combineren.

Elke Colour Essence heeft een bijhorende Tree Essence die ook aan het water kan toegevoegd worden. Daarnaast heeft elke Colour Essence ook een complementaire Colour Essence. Deze kan je ook toevoegen om balans te brengen.

Je kan de mengeling ook op pulsatiepunten en drukpunten aanbrengen.

Mediteer op de bijhorende affirmatie om het effect van de Essence nog verder te versterken.

Houd een dagboek bij om dromen, herinneringen en gedachten op te schrijven die opkomen in de periode dat je de boomremedie gebruikt. Dit helpt bij het verhogen van je bewustzijn van oude gedachtepatronen, gevoelens of overtuigingen die misschien klaar zijn om te worden losgelaten.

BSR_0004546

Datasheet

Toepassing
Druppels
Formaat
20ml
Gebruik
Oraal gebruik
Kleur
Paars

Specifieke referenties

8 andere producten in dezelfde categorie: