Bush Isis Essence 10ml

€ 26,50
Inclusief belasting

Bush Isis essence

Helpt plaatsen van onze emotionele pijn te helen

Aantal
Op voorraad

De Isis-essentie is een zegening van de Grote Moeder. Ze heeft aan alle mensen beloofd dat haar aanwezigheid op de aarde zal worden gevoeld.

Met deze Essence roept Isis iedereen op die bereid is om naar voren te komen om moedig op te staan, zowel emotioneel als spiritueel, en belooft dat ze op hen zal schijnen, haar Licht van Licht dat hun donkere plaatsen zal verlichten. Isis roept je naar haar, omdat ze je emotionele pijn, woede, schaamte, schuld, angst, verdriet en wanhoop wil nemen. In plaats daarvan zal ze liefde en moed brengen.

Wanneer je zo'n donkere plek binnengaat en naar buiten komt, voel je je bevrijd en verjongd. Dit alles louter door naar je emotionele pijn te kijken en er naar toe te gaan - toe te staan ​​dat het wordt vastgehouden en dat aspect van jezelf te openen om liefde te ontvangen om het te helen.

De Isis Essence gaat over hoop en verheffing. Het stelt ons in staat de bescherming en de liefde van het Goddelijke Vrouwelijke te kennen en te voelen, zowel binnen als buiten ons. We kunnen dit aan ons ontlenen om te worden versterkt en gevoed, vooral in tijden van turbulentie, angst en onzekerheid.

Velen van ons dragen oude, diepe verwondingen. Deze essentie kan ons kracht geven door ons te helpen deze aspecten te openen, vrij te geven en te helen. We kunnen onze emotionele pijn en plaatsen van negativiteit van trauma laten transformeren en genezen - een massale verschuiving op een zeer diep zielsniveau.

De Goddelijke Moeder roept ons op om die liefde toe te laten om deze diepe, lang verborgen plaatsen of emotionele wonden te helen. Ze kunnen niet alleen voortkomen uit gebeurtenissen in onze kindertijd en dit leven, maar zelfs uit eerdere levens. Velen van ons bevinden ons in vroegere tijden die afschuwelijk waren - oorlog, genocide of schaarste aan liefde. Sommige wonden kunnen zelfs optreden tijdens de reis van de geest die door de dimensies komt om te incarneren, omdat deze vorm krijgt in deze materiewereld.

Er zijn veel Lichtwerkers die lijden als gevolg van deze emotionele wonden maar die in staat zijn om zich van hen af ​​te scheiden, ze in compartimenten te verdelen, om te dienen. Wanneer ze sterk genoeg zijn, of met de hulp van de Isis Essence, zullen ze in staat zijn om deze gescheiden delen terug te roepen.

Positieve uitkomst:

- Hiermee kunt u de aanwezigheid, bescherming en liefde van het Goddelijke Vrouwelijke voelen

- Verlicht onze innerlijke donkere plaatsen waar we onze pijn en lijden opslaan

- Creëert hoop en verheffing

- Vervangt aspecten van ons gewonde zelf met liefde en moed

- Helpt je om liefde in jezelf te krijgen in tijden van turbulentie, angst en onzekerheid

- Maakt het mogelijk om verwonding in je ziel te benaderen en vrij te geven die voortkomt uit de geestenwereld, dit en andere levens

- Transformeert plaatsen van negativiteit die voortkomen uit trauma

- Integreert gescheiden, emotioneel afgesneden delen van onszelf

- Helpt plaatsen van onze emotionele pijn te helen

Bereiding van doseringsflesjes

Plaats zeven (7) druppels Stock Essence in een 15 ml druppelflesje of veertien (14) druppels in een 30 ml druppelflesje gevuld met 1/3 brandewijn en 2/3 gezuiverd water.

Aanbevolen dosering: Zeven (7) druppels op stijgen en met pensioen voor een minimum van twee weken

BSR_0004180

Datasheet

Toepassing
Druppels
Formaat
10ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

4 andere producten in dezelfde categorie: