Bush Solar Logos Essence 10ml

€ 26,50
Inclusief belasting

Solar Logos is de goddelijke energie, het zuivere licht dat straalt vanuit de centrale zon, het hart van het goddelijke.

Het is de goddelijke Bron van de kracht van manifestatie, de vormende kracht in het universum. De Solar Logos is het Christusbewustzijn.

Aantal
Op voorraad

Solar Logos Essence

Solar Logos is de goddelijke energie, het zuivere licht dat straalt vanuit de centrale zon, het hart van het goddelijke. Het is de goddelijke Bron van de kracht van manifestatie, de vormende kracht in het universum. De Solar Logos is het Christusbewustzijn. Het is geslachtloos en een eigen kracht. Wanneer het actief wordt in onze wereld, brengt het de kracht van liefde en de genezing van de ziel. Het verlicht de diepste waarheid en creëert een nieuwe realiteit in onze dimensie.

De energie van de Solar Logos is zo puur en zo levendig dat hij onzichtbaar is voor het menselijk oog - we kunnen hem niet zien. Om het te voelen en waar te nemen, wanneer het de stratosfeer van de aarde bereikt, zal het worden getransformeerd in het witte licht van het Christusbewustzijn. Alleen dan en in deze vorm kunnen we ze waarnemen.

Aan te raden is om de Isis Essence 1 week voor de Solar Logos Essence te nemen en eventueel voor 1 week of 2 daarna. Hierdoor verloopt het proces geleidelijk en effectief.

Positieve kwaliteiten van de remedie:

- Activeert het licht van de ziel in ons en stelt ons daardoor in staat om op individueel niveau toegang te krijgen tot het goddelijke.

- Open hart en geest, zodat het Christusbewustzijn gemakkelijker in ons kan stromen

- Laat de ziel zich verbinden met de bron van al het licht

- Breng licht, liefde en spirituele kracht in ons lichaam, hart en verstand

- Manifest het zaad van de schepping in ons

- Helpt ons de aard van het goddelijke deel van ons te begrijpen, waardoor we onze goddelijke aard kunnen begrijpen

- Open onze harten voor de wijsheid diep in ons

- Ontsteek de vlam van ons hart

- Integreer het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke in ons

- Helpt bij het bereiken van de oplossing van alle emotionele en spirituele pijn die zich heeft opgehoopt in de lichamen, harten en geesten van de mensheid

- Laten we ons akashisch verslag erkennen en ons helpen er informatie uit te halen.

BSR_0004181

Datasheet

Toepassing
Druppels
Formaat
10ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

4 andere producten in dezelfde categorie: