B120 Persephone

€ 41,40
Inclusief belasting

🌕 Geboren in de gloed van de bloedmaan...het nieuwste equilibrium B120 Persephone

Persephone, dochter van de godin Ceres, staat voor de dualiteit tussen licht en donker. De krachtige kleur oranje uit het equilibrium B119 Ceres komt terug in B120, maar nu als basis. 🧡 De heldere kleur bovenaan brengt licht in oranje.

Zo schijnt dit equilibrium ook licht op onze innerlijke schaduwen. ✨ Het geeft inzicht in trauma's uit het verleden, hun invloed op ons huidig gedrag en hoe we ze los kunnen laten. Dit leidt tot een gevoel van vrijheid en opluchting. Door deze blokkades te verlichten, versterkt Persephone ook onze interne communicatie en de functies van het hoger bewustzijn.

Gebruik

Smeer de olie rondom de haarinplant en bij de oren.

Aantal
Laatste items in voorraad

B120 - Persephone.

🌕 Geboren in de gloed van de bloedmaan...het nieuwste equilibrium B120 Persephone Persephone, dochter van de godin Ceres, staat voor de dualiteit tussen licht en donker. De krachtige kleur oranje uit het equilibrium B119 Ceres komt terug in B120, maar nu als basis. 🧡 De heldere kleur bovenaan brengt licht in oranje. Zo schijnt dit equilibrium ook licht op onze innerlijke schaduwen. ✨ Het geeft inzicht in trauma's uit het verleden, hun invloed op ons huidig gedrag en hoe we ze los kunnen laten. Dit leidt tot een gevoel van vrijheid en opluchting. Door deze blokkades te verlichten, versterkt Persephone ook onze interne communicatie en de functies van het hoger bewustzijn.

Gebruik

Smeer de olie rondom de haarinplant en bij de oren.
BSR_0004510

Datasheet

Toepassing
Olie
Formaat
50ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik
Kleur
Blauw

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: