Categories

Geef een cadeaubon

  

Nieuwe producten

Nieuwe producten
Bloesemremedies

Focus Crème

€ 23,80
Inclusief belasting

Ik breng concentratie en structuur.

Deze crème stimuleert het helder denken, brengt overzicht en zorgt bovendien voor een goed humeur. Geschikt bij concentratieproblemen en geestelijke overspanning.

FOCUS CREME

Ik breng concentratie en structuur. Deze crème stimuleert het helder denken, brengt overzicht en zorgt bovendien voor een goed humeur. Geschikt bij concentratieproblemen en geestelijke overspanning.

Fysiek

Geeft een helder hoofd. Helpt bij hoofdpijn en migraineklachten.

Psychisch

Geschikt bij concentratieproblemen (ADHD en ADD) en geestelijke overspanning.


Hoe te gebruiken?

Neem een nootje crème en breng aan op de voet¬zolen. Zachtjes inmasseren gedurende 5 a 10 minuten of langer indien gewenst: 1 a 2 keer per dag naar keuze. Lees meer over hoe gebruiken en hoeveel.

Overige suggesties naast het inmasseren van de voetzolen zijn de volgende contactzones of reflexpunten:
Om helder denken te stimuleren en een beter overzicht te krijgen
Breng een nootje FOCUS-crème aan op de binnenkant van de linker- en rechterenkel. en masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).
Bij studie- en concentratieproblemen, bij kinderen die uit balans zijn
Breng een nootje FOCUS-crème aan op de zijkant van het basisgewricht van de grote teen. Masseer zachtjes in.
Bij hoofdpijn en concentratieproblemen
Breng een nootje FOCUS-crème aan op de slapen. Masseer zachtjes in.


Samenstelling

Citroen essence (Citrus limonum)
Citroen essence stimuleert de linker hersenhelft en bevordert het puntgericht denken en de concentratie. Ze verdrijft emotionele verwardheid en besluiteloosheid en geeft je een snelle reflex om problemen op te lossen in het NU. Bovendien maakt ze je vrolijk en blij en geeft ze je levenslust.
Eucalyptus essentiële olie (Eucalyptus globulus)
Eucalyptus essentiële olie heeft een frisse, scherpe maar toch geruststellende geur die de longen openzet. Eucalyptus bevordert de concentratie. Ze verdrijft melancholie en herstelt de vitaliteit en positief denkbeeld. Eucalyptus verdrijft negativiteit.
Lavendel essentiële olie (Lavandula angustifolia)
Lavendel wordt wel eens de moeder van de essentiële oliën genoemd. Ze is in staat om talrijke lichamelijke en psychologische problemen op te lossen, zoals een mama die verschillende taken tegelijkertijd kan vervullen. Ze is bekend om haar rustgevende en sederende eigenschappen. Lavendel kalmeert sterke emoties die de geest en het denken dreigen te overweldigen. De essentiële olie ontspant de zenuwen, verdrijft nerveuze angst en stimuleert het denken en bevordert zelfexpressie.

Datasheet

Toepassing
Crème
Formaat
100ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik

Specifieke referenties

8 andere producten in dezelfde categorie: