Categorieën

Nieuwe producten

Nieuwe producten
CHINA  ESSENCE
  • CHINA  ESSENCE

MADAGASCAR ESSENCE

€ 32,00
Inclusief belasting

MADAGASCAR ESSENCE :

De Madagascar remedie helpt om jezelf los te maken van het massa bewustzijn en de vooringenomenheid daarvan met ziekte, om de vrijheid te vinden om zonder voorwaarden te kiezen wat je wilt,...activeert de hoogste mogelijkheid van elk aspect van jezelf.

MADAGASCAR ESSENCE :

Light Frequency Madagascar remedie 10 ml. - om jezelf los te maken van het massa bewustzijn en de vooringenomenheid daarvan met ziekte. - helpt je om de vrijheid te vinden om zonder voorwaarden te kiezen wat je wilt. - creëert een gewijde innerlijke ruimte van vrede, harmonie en evenwicht. - reinigt de onderste drie chakra's waardoor de energie gemakkelijker over kan gaan naar de hogere chakra's, daardoor word je geholpen een te worden met je goddelijke essentie. - maakt het mogelijk je aandacht te richten op essentiële zaken, je leven op orde te brengen en daardoor precies te weten wat je moet doen. - verwijdert vervreemding, niet alleen van elkaar maar ook van de dieren en van het land, vervangt deze vervreemding door een verbinding met zachtheid en harmonie. - activeert de hoogste mogelijkheid van elk aspect van jezelf.

De Madagaskar remedie De Madagaskar remedie is gemaakt in het Ankarana natuurreservaat, in het uiterste noorden van het eiland. Het is een buitengewoon mooi en ongerept gebied, een van de juwelen van Madagaskar en het heeft een ongelooflijk kalme en vredige energie. Madagaskar scheidde zich 165 miljoen jaar geleden af van het Afrikaanse vasteland. De geïsoleerde ligging zorgde voor een explosie van zeer exotische, bizarre plaatselijke dieren en planten, waaronder lemuren en kameleons. Madagaskar werd pas 2000 jaar geleden gekoloniseerd door Maleisische zeelieden. Het is een land met een sterke maan energie en de mensen leven er traditioneel veel 's nachts. Dit kan verklaren waarom er, in tegenstelling tot veel van het naburige Afrika, zachtheid en vredigheid is onder de mensen en in het land. De bevolking van 20 miljoen mensen is verdeeld over 17 stammen. Tussen alle stammen bestaat rust, tolerantie en een vredige samenwerking.

De Madagaskar remedie vertegenwoordigt dat aspect en helpt om je te verbinden met zachtheid en harmonie naar anderen, naar dieren en naar het land. Maar de belangrijkste genezende gave is dat ze het mogelijk maakt om je los te maken van het massa bewustzijn en de vooringenomenheid daarvan met ziekte. De belangrijkste genezende kwaliteit van de Madagaskar remedie is haar vermogen om ziekte uit te roeien en om beperkende overtuigingen over gezondheid en welzijn te verwijderen, die we overnemen van het massa bewustzijn. Voorbeelden hiervan zijn de conditionering en de overtuiging dat als we ouder worden onze geest en ons lichaam achteruit zullen gaan en dat we maar ongeveer 70 jaar leven. Dit zijn concrete beperkingen geworden die stevig in het massa bewustzijn verankerd zijn. De mensheid heeft vergeten en moet er aan herinnerd worden dat 70 jaar leven maar de helft van de natuurlijke levenscyclus van de mens is.

Iedereen wordt beïnvloed door en is onderdeel van het massa bewustzijn, vanaf het moment dat we incarneren. Ziekte, zowel fysiek, emotioneel als mentaal, treedt op als gevolg van het incarneren in het massa bewustzijn van de mensheid. Onze gedachten, emotionele reacties en overtuigingen, die allemaal ziekte kunnen veroorzaken, komen vooral af van of worden grotendeels beïnvloed door onze verbinding met het massa bewustzijn. De mensheid is afgedwaald van de originele blauwdruk van in evenwicht en harmonie zijn met de natuur, de dieren en andere mensen en creëert in plaats daarvan ziekte, vervreemding, massa bewustzijn en onevenwichtigheid. Er zijn veel manieren om bepaalde ziektes te genezen, maar voordat een methode helemaal succesvol kan zijn moet eerst de vooringenomenheid met ziekte uitgeroeid worden.

De Madagaskar remedie zal niet elke ziekte genezen; het geneest de vooringenomenheid met ziekte. Daarna kun je dan een andere remedie gebruiken voor de specifieke energetische situatie die hersteld en in evenwicht gebracht moet worden. Als mensen zich hebben losgemaakt van de vooringenomenheid met ziekte, kunnen ze er weer zo in terugvallen als ze betrokken zijn bij een organisatie, filosofie of religie die veel starre dogma's hanteert, die je precies vertellen hoe je moet denken en je moet gedragen, en die het stellen van vragen, iets leren of onderzoeken, ontmoedigen. Je ontdoen van de vooringenomenheid met ziekte schept een gewijde ruimte in jezelf waar vrede, harmonie en evenwicht zijn. Dit brengt je in een perfecte staat van verbinding met alle mogelijkheden, zodat je kunt kiezen wat je wilt, zonder beperking. Als gevolg hiervan worden de drie onderste chakra's gereinigd, waardoor een meer gemakkelijke overgang van de energie naar de hogere chakra's mogelijk is. Dit zal je helpen om een te worden met je goddelijke essentie en de hoogst mogelijkheid van elk aspect van jezelf te activeren.