Productgamma

Nieuwe producten

Nieuwe producten
Bloesemremedies

Jahresmischung 2019 - Jaarmix 2019 (42)

€ 19,75
Inclusief belasting

Focus en Moed, Onverstoorbaar je doel tegemoet gaan

De Jaarmix helpt ons steeds weer de kracht terug te vinden, kalm te blijven en persoonlijke en globale veranderingen makkelijker meester te worden. Ze activeert de kracht in het lichaam zodat we ook in moeilijke tijden stabiel, bekwaam en gezond blijven en het lichaam zichzelf steeds weer herstellen en regenereren kan.

Aantal
Product niet op vooraad !

Hoe ondersteunt de Jaarmix 2019? 

De Jaarmix helpt ons steeds weer de kracht terug te vinden, kalm te blijven en persoonlijke en globale veranderingen makkelijker meester te worden. Ze activeert de kracht in het lichaam zodat we ook in moeilijke tijden stabiel, bekwaam en gezond blijven en het lichaam zichzelf steeds weer herstellen en regenereren kan. De vreugde in en van het samen werken wordt versterkt.
Dit stelt ons in staat elkaar beter te leren kennen en meer te leren over onszelf en onze vaardigheden en zwakke punten. De zwakke punten kunnen door de samen-werking gecompenseerd worden. Door innerlijke kalmte en afstand te nemen is het ook mogelijk om de strategieën en handelswijze van de anderen te leren kennen, ook van diegene die het schijnbaar niet goed met ons voor hebben. De Jaarmix helpt te herkennen wie ons eerlijk en kundig ondersteunt, wie onze vreugde en enthousiasme aanwakkeren, wie goed voor ons is, met wie we graag samenwerken en ook wie onze hulp nodig heeft. Daarnaast herkennen we ook welke ideeën en ervaringen ons belemmeren ons in te laten met wie een samenwerking zinnig is, hoewel we daar weerstand tegen voelen.
De Jaarmix ondersteunt ook de intuïtie te volgen en realistisch te herkennen wat mogelijk is – niet te optimistisch of te pessimistisch. We herkennen welke plaats we kunnen innemen en wat we op verschillende plaatsen tot stand brengen.

In de Jaarmix 2018 werken de energieën van

Een uitgebreide uitleg over het jaar en onze uitdagingen vind je hier

30 ml essence met een verstuiver, geschikt voor in- en uitwendig gebruik.
Tevens verkrijgbaar in een handgemaakte Bedel die permanent werkt.