Zechsal magnesium spray olie - 100 ml

€ 12,95
Inclusief belasting
  • Puur magnesium direct uit de Zechstein bron
  • 100 ml spray flacon voor makkelijke dosering 
  • Hoogst mogelijke concentratie (31%) 
  • Herstelt je magnesiumbalans 
  • Effectief bij vele gezondheidsklachten
Aantal
Op voorraad

Zechsal magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Magnesiumolie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam. De beste plekken om magnesium op te nemen zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als u last heeft van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig de plek zelf te behandelen. Tip: bij kamertemperatuur bewaren om kristallen in de vloeistof te voorkomen!

Dosering en gebruik

Gebruik dagelijks 10 sprays (ca. 200 mg, de helft van de dagelijkse behoefte), bij voorkeur verdeeld over de dag, bv 's ochtend en 's avonds. Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna afspoelen indien gewenst. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn normaal en duiden erop dat het magnesium wordt opgenomen. Uw huid wordt aangenaam soepel en u kunt nagenieten van de totale ontspanning.

Tip: als de huid warm is (bv na het douchen of na inspanning) bevordert dit de opname sterk. Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan een bijtend gevoel geven. Let op: als de olie direct in contact komt met je kleding of beddengoed kan dit vlekken veroorzaken. Laat het dus altijd even intrekken voor je in bed stapt of kleding aan doet. Bij gebruik voor het slapen gaan kun je het beste een oud shirt aan doen of sokken gebruiken als je het op je voeten hebt gesmeerd. Ingrediënten: 31% magnesiumchloride, aqua.

BSR_0005010

Datasheet

Formaat
100ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: