Categories

New products

New products
SPAR elixer  -  Lâcher Prise :  LOSLATEN
  • SPAR elixer  -  Lâcher Prise :  LOSLATEN

SPAR elixer - Lâcher Prise : LOSLATEN

€17.92
Tax included

SPAR elixer - Lâcher Prise :

LOSLATEN :
om in ons hart ontvankelijk te worden voor ons diepste zelf.

Quantity
In Stock

SPAR elixer - Lâcher Prise :

LOSLATEN :
om in ons hart ontvankelijk te worden voor ons diepste zelf.

De elixer van de spar kan ons helpen bij stress, zowel fysiek als mentaal, om minder gespannen te zijn, om ons dieper te leren ontspannen, en om zo een gevoel van ontvankelijkheid voor onszelf te verkrijgen. Alles wordt gemakkelijker. We leren sommige dingen of gedragingen, waar we ons zonder reden aan hechten, of alleen omdat het gekend en vertrouwd is, los te laten. Wat belangrijk leek, maar niet essentieel is, wordt minder belangrijk.
Heel dikwijls is ons gedrag een antwoord op een innerlijke emotionele druk die ons belet volledig onszelf te zijn. We reageren dan vanuit deze emotionele belasting op de buitenwereld, en creëren zo stress en spanningen, en we kunnen situaties ook niet meer correct waarnemen. Loslaten is dan zeer belangrijk, maar betekent zeker niet dat we alles laten gaan en met alles lachen, of alles licht opnemen.

Fysieke en innerlijke spanningen bemoeilijken het contact dat we kunnen hebben met ons innerlijk wezen. Ontspannen is de eerste stap naar een grotere ontvankelijkheid voor onszelf, en loslaten betekent niet alles opgeven, maar waakzaam worden om signalen te ontdekken. Loslaten is de illusie opgeven van wat we zouden willen zijn om ons voor te bereiden op het ontdekken van wat men is. Het betekent dat we ons laten leiden door ons innerlijk wezen, en dat we leren om de meest evidente tekenen van haar aanwezigheid op te merken.

Zo kunnen we ontdekken, dat als we ons laten leiden, de dingen beter gaan dan als we alles willen controleren.

Als we ons verdedigen, of aan iets weerstand bieden, dan kan :

  • de olie van de Spar ons helpen om ons te ontspannen en alles beter te laten stromen, en
  • het elixer van de Spar ons leren om dieper tot ontspanning te komen en dingen los te laten.