Solsties is al meer dan 30 jaar dé partner voor therapeuten, osteopaten, kinesisten, coaches en andere zorg- en welzijnswerkers. Je kan bij ons terecht voor helende en verzorgende producten ter ondersteuning van jouw praktijk.

Daarnaast werken wij ook samen met verschillende bio- en natuurwinkels. Een kwalitatief en vernieuwend assortiment Solsties biedt een omvangrijk assortiment van producten en diensten aan ter ondersteuning van welzijns- en gezondheidswerkers bij specifieke noden of klachten.

We stellen onze assortiment met de grootste zorg samen en we streven voortdurend naar vernieuwing en verbetering. Solsties is gespecialiseerd in:

A

A A
  • Sprays
  • Oliën
  • Crèmes
  • Bloesemremedies
  • Andere natuurlijke producten

Wil je meer informatie over onze producten? Stel je vraag via het contactformulier of bel ons op +32 495 237 299.

Een korte geschiedenis van Solsties

Meer dan 30 jaar geleden richtten Noël Cleve en Lieve Bonne Solsties op als biologische voedingswinkel. Aangevuurd door de passie van Lieve voor holistische gezondheidszorg kwamen er nadien bloesemremedies, Aura Soma producten en de boomoliën bij. Lieve gaf verschillende opleidingen en lezingen over haar visie op gezondheid en welzijn.

In 2014 nam Suzy Hufkens de winkel en webshop over van Noël en Lieve. Na een jarenlange samenwerking nam Karen Peger Solsties over van Suzy.

Wie is Karen Peger?

Ik ben maatschappelijk assistente, seksuologe en contextueel therapeute, lid van de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie en van de Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.

Op mijn twaalfde ontdekte ik mijn passie  voor mensen, hun verhalen, hun zorgen en hun trauma’s. Toen al wist ik dat ik in mijn job voor mensen zou zorgen.  Ondertussen werk ik al meer dan 30 jaar als psychotherapeute. Dit deed ik eerst in een  multidisciplinair team in het vroegere CGSO van Antwerpen.

De afgelopen 15 jaar werk ik met hart en ziel vanuit mijn praktijk in Heist-op-den-Berg. Ik was een plattelandskind. Ik koester blije herinneringen aan de momenten waarop ik sap tapte uit berkenbomen, netels plukte en luierde onder de bomen. Doorheen mijn carrière bleef ik ook op dit vlak altijd bijleren.Zo volgde ik een opleiding rond Bachbloesemtherapie en cursussen rond planten en geneeskrachtige kruiden.

In 2017 richtte ik samen met mijn man, Nikkie van Lierop en Jeroen Olyslaegers de Zielhouderij op. Hier staat een nieuwe vorm van therapie centraal waarbij gesprekken, klank en rituelen samenvloeien. Planten, kruiden en bloemen zijn ook hier een belangrijke ondersteuning.

Ik ben ook graag creatief bezig met keramiek. In mijn klein ateliertje is het dan ook altijd een beetje feest.