Categories

New products

New products
Bloesemremedies

Ik ben Suzy Hufkens, ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Ik hou van de zee. Daar kom ik volledig tot mijn rust.

Spirituele coach Suzy HufkensIk kom uit een gezin met 14 kinderen en we hadden het thuis niet gemakkelijk. Ik heb in de loop van de jaren veel verdriet en pijn gehad. Verkeerde beslissingen genomen waardoor ik nog dieper in de put geraakte. Mensen die me dierbaar waren heb ik moeten laten gaan en veel te vroeg afscheid van moeten nemen. Door al die gebeurtenissen was ik het evenwicht in mijzelf kwijt en ben ik in therapie gegaan bij William Gijsen.

Door de gesprekken met William en allerhande technieken die hij toepaste leerde ik mijzelf beter kennen en beetje bij beetje kon ik mijn rugzak leegmaken. Ik heb in de loop van die jaren veel mensen leren kennen die mij goed geholpen hebben en die mij telkens een stukje van mijzelf lieten zien. Ik ben ze daar heel dankbaar voor.

Maar toch miste ik nog iets en was er nog steeds een leegte in mij. Mijn werk in UZ Gasthuisberg gaf mij niet genoeg voldoening omdat dat toch niet de manier was hoe ikzelf  mensen wilde helpen. Ik wilde mij bezig houden met het innerlijke van de mens. Ik besefte dat dit de weg was om de leegte die nog steeds in mij zat in te vullen. Ik ben allerhande cursussen gaan volgen zoals bloesemtherapie, reiki, massages, healing, coaching en transformatietherapie.

Die therapie heeft mijzelf zo goed geholpen dat ik heel graag op deze manier mensen wil helpen die ook op zoek zijn naar zichzelf.

Ik ben heel blij dat ik deze weg ingeslagen ben want zo heb ik van een passie , levensdoel, mijn beroep kunnen maken.

In mijn praktijk in Herselt maakte ik gebruik van allerhande bloesemremedies welke ik steeds ging aankopen bij Solsties in Brugge. Op een bepaald moment kreeg ik via via te horen dat dhr. Cleve welke Solsties uitbaatte een overnemer zocht. In Juni 2014 heb ik dus de zaak Solsties overgenomen. Bij Solsties vind je naast Bloesemremedies tevens voedingsupplementen, stenen, boeken, ...

Solsties is groothandel en kleinhandel in bloesemremedies , de grootste van de Benelux.

Naast aankoop van producten kan je tevens terecht bij mij voor therapie. Voor meer info over de verschillende therapieën neem gerust een kijkje op www.spirituelecoach.be

mvg

Suzy