Categories

Purchase a gift voucher

  

New products

New products
Bloesemremedies

Bloesemremedies

Wat zijn bloesemremedies ?

Een bloesemremedie is een vloeibaar preparaat dat de "bijzondere kwaliteit" in zich draagt van de gekozen bloem. Als we bvb de schoonheid van de hondsroos in ons toelaten dan voelen we de vreugde in ons hart en opent zich de vreugde van het leven. Zo heeft elke bloem haar eigen inspiratie.

De bloesems gaan er voor zorgen dat al je goede eigenschappen sterker en krachtiger worden zodat je zelf in staat bent de minder mooie eigenschappen om te bouwen tot mooie eigenschappen. Zo wordt je steeds meer een vriendelijker, sterker en blijere persoon.

Er zijn 7 groepen van bloesems :

1) Angst wordt omgezet naar moed en durf

2) Bij onzekerheid zorgen ze ervoor dat je vertrouwen krijgt en zelfverzekerder wordt

3) Als je onvoldoende interesse in het leven hebt helpen ze je om weer belangstelling te krijgen en weer mee te doen in de maatschappij.

4) Bij eenzaamheid zorgen ze ervoor dat je leert op welke manier je contacten kunt leggen.

5) Ben je overgevoelig voor van alles en nog wat dan helpen ze dat je beter gaat begrijpen hoe dat komt en dat je jezelf kunt beschermen.

6) Bij wanhoop en moedeloosheid zorgen ze ervoor dat je weer vreugde en hoop kan ervaren.

7) Wanneer je overbezorgd voor anderen bent helpen ze je leren dat je met rust, begrip en verdraagzaamheid veel beter voor die andere kunt zorgen.

Bloesemtherapie voor kinderen

Uit ervaring in mijn praktijk weet ik dat bloesems bij kinderen veel sneller werken omdat zij leren via gewaarwording en beleving. Ze gaan veel sneller naar hun gevoel. Als de ouders ook bloesems gebruiken is de therapie effectiever en werkt nog sneller.

Op welke gebieden werken bloesemremedies bij kinderen : - ADHD - Allergie en overgevoeligheid - Hulp bij studeren - Concentratiestoornissen - Creativiteit ontwikkelen - Enthousiaster door het leven gaan - Voor zichzelf leren opkomen bvb bij pesten

Mijn therapie

Mijn therapie laat je een nieuw en onbekend gedeelte van je ziel integreren waarbij op alle niveau's van je bewustzijn het evenwicht wordt hersteld en dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Tijdens de therapiesessie wordt gebruik gemaakt van allerhande technieken. Via gesprek , meditatie, mandala's, ontspanningsoefeningen,.. wordt het negatieve omgebogen tot positieve krachten. Uiteindelijk zal je in staat zijn de balans van uw leven op te maken.

Bloesemremedies waarmee ik werk zijn o.a. Healing herbs, Aura soma, Lichtwesen, Bushremedies, Pacific Essences, Alaska remedies, Nederlandse remedies, Californische remedies,...

Prijzen

Volwassenen € 80,00 

Kinderen € 55,00

Duur behandeling 1 uur inclusief flesje bloesemremedie

Apart flesje achteraf kost € 15,00

Voor een afspraak te maken stuur een email naar info@bloesemremedies.be