B109 Magenta/mid olijfgroen

€41.40
Tax included

Aartsengel Zachariël brengt een nieuw gevoel van hoop en optimisme en stimuleert creativiteit. Waar een gebrek aan vertrouwen is geweest, ontstaat nieuw vertrouwen.

Quantity
Last items in stock

109. Magenta/mid olijfgroen

Aartsengel Zachariël brengt een nieuw gevoel van hoop en optimisme en stimuleert creativiteit. Waar een gebrek aan vertrouwen is geweest, ontstaat nieuw vertrouwen.

De geboorte van deze aartsengel is verbonden met koning Arthur en 'het zonne aspect' in onszelf. Dit zonneaspect was een bron van inspiratie voor Pythagoras, in nauwe samenwerking met Kuthumi. Er ontstaat balans tussen de complementaire kleuren magenta en olijf wat een gevoel van eenwording geeft.
De vrede fles B2, blauw/blauw, is verborgen in B109 en bevestigt de positie van Zachariël als engel van vrede, en is ook verbonden met Tzadkiel (B99). Het herstelt een gevoel van waardigheid waar deze verloren is gegaan.
In Egypte stond hij bekend als Amon. Hij ondersteunt ons op een diep niveau van bescherming en harmonie en geeft ons een nieuwe kijk op de tijden die gaan komen.
Deze Aartsengel ondersteunt symmetrie en harmonie in geometrie en ook in ons denken en onze ontwikkeling. Hij zal ons helpen bij het herstel van harmonie en evenwicht en geeft helderheid in ons denken, waar eerst verwarring heerste. Zo ondersteunt hij de mogelijkheid om de hersenfuncties in balans te brengen, wanneer deze uit balans zijn geweest: een herstel van ordening.
Zachariël wordt ook geassocieerd met Jupiter en Zeus en draagt bij aan groei, creativiteit en hereniging om het heliocentrische(*) denken te bevorderen. Hiermee kunnen we het heden waarderen als een mogel?kheid om naar de eeuwigheid te reiken. Om het Hier en Nu binnen te gaan met een op innerlijke wijsheid en intuitie gebaseerd optimisme.
( *met de zon als middelpunt)

BSR_0003144

Data sheet

Toepassing
Oil
Size
50ml
Usage
for external use

Specific References

8 other products in the same category: