"Bush remedies Affirmatiekaarten"

€ 24,95
Inclusief belasting

Maak kennis met onze nieuwe Affirmatiekaarten - het perfecte hulpmiddel om je geest, lichaam en ziel te verheffen en te transformeren. Maak je klaar om motivatie, helderheid en gewenste resultaten aan te wakkeren met onze exclusieve collectie van 29 inspirerende kaarten.

Aantal
Op voorraad

Affirmaties zijn positieve uitspraken die helpen om het onderbewustzijn te programmeren voor bepaalde doelen of positieve resultaten. Ze helpen ook om een negatief gedachtenpatroon te doorbreken en te vervangen door positieve zelfpraat. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken.

Onze nieuwe kaarten bevatten een affirmatie met een foto van een belangrijke Bush Combinatieremedie.  Hieronder vallen ook remedies uit de Kinder/ouder-reeks en ook eentje van de Space Clearing en Sensuality Mist.

De Bush Essences werken zachtjes op de emotionele en spirituele lagen van onze gezondheid, bieden ondersteuning op een dieper niveau en zijn een katalysator voor transformatie.

Deze affirmaties werken goed als ze gebruikt worden op hetzelfde moment als het innemen van de corresponderende Bush Essence Remedie.

Herhaal elke affirmatie hardop, met focus, vijf tot tien keer.

BSR_0005247

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: