Platbos Red Colour Essence

€ 19,90
Inclusief belasting

Red Colour Essence straalt:

aarding, daadkracht, energie, kracht, stabiliteit, passie, vitaliteit, onafhankelijkheid, manifestatie en assertiviteit.

Aantal
Op voorraad

Red Colour Essence straalt:

aarding, daadkracht, energie, kracht, stabiliteit, passie, vitaliteit, onafhankelijkheid, manifestatie en assertiviteit.


Affirmatie:

“Mother Earth supports, nourishes and protects me: all my needs are met.”

"Moeder Aarde steunt, voedt en beschermt mij: aan al mijn behoeften wordt voldaan."


Gebruikte chakra stemvork:
Root Chakra Sound Vibration


Gebruikte heilige geometrie:
Root Chakra Mandala van Geometer Ros Pape


Ondersteunende boom:

Milkwood - Boom van Heelheid


Complementaire kleur voor balans:

Green Colour Essence


Element:

Aarde


Bijhorende chakra:

Muladhara / Root chakra


De root chakra of wortelchakra bevindt zich aan de basis van de ruggengraat. De chakra verbindt ons met de aarde en staat voor overleving en veiligheid. Deze chakra, die gelinkt wordt met de bijnieren, verzamelt energie voor onze fysieke basis, overleving en welzijn: het skeletsysteem, het bloed, de dikke darm, de benen en de voeten worden gevoed door de wortelchakra.

Overactiviteit in deze chakra maakt ons agressief, egoïstisch en drammerig. We worden te gehecht aan de materiële werkelijkheid en lopen vast in letterlijke waarnemingen van de realiteit. Men kan de neiging hebben tot obesitas, hebzucht luiheid en gefixeerd zijn op de verwerving van materiële rijkdom.

Onderactiviteit in deze chakra kan leiden tot gevoelens van ontoereikendheid, teleurstelling en depressie. Ongeaardheid, ongedisciplineerdheid, onzekerheid, angst, energieloosheid en ongeorganiseerdheid wijzen ook op een onderactieve wortelchakra. Het gevoel van niet in verbinding te staan met je lichaam, ‘armoede bewustzijn’ en niet in staat zijn om grenzen te stellen en te behouden zijn ook tekenen van een energietekort in deze chakra.

Als de wortelchakra in balans is, voelen we ons vitaal, levendig en in staat om onszelf te ondersteunen. We zijn geaard en hebben een gevoel van veiligheid en verbintenis met de aarde. We zijn in staat om onze dromen waar te maken en genieten van een gevoel van welvaart en het vertrouwen dat al onze fysieke noden zijn voldaan.

Net zoals de bomen afhangen van een diep wortelnetwerk onder het aardoppervlak om zich te ondersteunen en te verankeren, zo ook worden wij gevoed en ondersteund door verbinding met de aarde.


Gebruik van de Colour Essences

Als algemene regel geldt: neem 4 druppels van de gekozen essence in water, 3 maal per dag voor 4 weken.

Je kan de Colour Essences op zich gebruiken of in combinatie met de Tree Essences. Deze helpen bij het gronden van de bijzonder hoge frequenties van de kleurstralen en de integratie in het lichaam en het energieveld.

Lees over de helende eigenschappen van elke boom om te weten welke Colour Essence je met welke Tree Essences kan combineren.

Elke Colour Essence heeft een bijhorende Tree Essence die ook aan het water kan toegevoegd worden. Daarnaast heeft elke Colour Essence ook een complementaire Colour Essence. Deze kan je ook toevoegen om balans te brengen.

Je kan de mengeling ook op pulsatiepunten en drukpunten aanbrengen.

Mediteer op de bijhorende affirmatie om het effect van de Essence nog verder te versterken.

Houd een dagboek bij om dromen, herinneringen en gedachten op te schrijven die opkomen in de periode dat je de boomremedie gebruikt. Dit helpt bij het verhogen van je bewustzijn van oude gedachtepatronen, gevoelens of overtuigingen die misschien klaar zijn om te worden losgelaten.

BSR_0004544

Datasheet

Toepassing
Druppels
Formaat
20ml
Gebruik
Oraal gebruik
Kleur
Rood

Specifieke referenties

8 andere producten in dezelfde categorie: