115. Oranje / Rood 50ml - Khemiel & Ariel
  • 115. Oranje / Rood 50ml - Khemiel & Ariel

B115 Oranje / Rood 50ml - Khemiel & Ariel

€ 41,40
Inclusief belasting

115. Oranje / Rood 50ml - Khemiel & Ariel

Bij Archangel Khemiel moeten we denken aan diens verhoogde status in relatie tot de orde van alle engelen. Met Khemiel is er een mogelijkheid om een glimp op te vangen van iets van de bron, om inzicht te verwerven in de essentie van al wat is. Chamael en Khemiel mogen beschouwd worden als verschillende aspecten van het zelfde wezen

Aantal
Laatste items in voorraad

115. Oranje / Rood 50ml - Khemiel & Ariel

Bij Archangel Khemiel moeten we denken aan diens verhoogde status in relatie tot de orde van alle engelen. Met Khemiel is er een mogelijkheid om een glimp op te vangen van iets van de bron, om inzicht te verwerven in de essentie van al wat is. Chamael en Khemiel mogen beschouwd worden als verschillende aspecten van het zelfde wezen.

In deze fles is er een combinatie van de energieën van zowel Khemiel en Ariel. Khemiel is het vrouwelijke aspect en Ariel het mannelijke aspect, wederhelften of tweeling-vlammen van dezelfde essentie. Wanneer we kijken in het Oranje en het Rood, dan onderzoeken we onze inzichten en hebben we de energie om die te kunnen uitdrukken. Als we de ontwakende energie van het Oranje ervaren , komen we tot het ontwaken van die diepere energie van het Rood, de Christus energie. Door het Oranje kunnen we ons versterkt voelen om onze uitdagingen aan te gaan met de energie van het Rood. We zouden met deze Aartsengel, uit de waterwereld, een emotionele aspect van ons voelend wezen kunnen ervaren dat kan worden opgelost met het Oranje en het Rood.

Als we kijken naar het Oranje en het Rood, kunnen we zien hoe deze zich verhoud aan het Koraal, waarvan de energie geïntensifieerd werd in de laatste Pomander, Licht Koraal. Dit geeft ons een gevoel van wat er tot stand kan komen met deze fles. Een gevoel van diep inzicht en de versterking van het individu door vertrouwen en geloof in je 'centrum' zijn aspecten die op dit moment belangrijk zijn in het Aura-Soma systeem. In relatie tot de middenlijn tussen wat bewust en onbewust is, is daar een werkelijke balans binnen onszelf tussen het Oranje en het Rood, een primair of essentieel aspect binnenin ons wezen. Als we onszelf wezenlijk vertrouwen, dan worden veel dingen mogelijk in termen van wat we ontmoeten in de context van het leven.


Soms denken we aan Khemiel in termen van conflict en aan Ariel in termen van vrijgevigheid van diezelfde energie als in B 23. Ariel is erkend als de Leeuw van God, en beschikt over de moed en de kracht, die geassocieerd worden met die beschrijving. De energie van de leeuw is belangrijk in deze fles, een beetje zoals de 11, 23 en wat het was dat geconfronteerd werd in de Tuin van Gethsemane B007. Het 115/7-verhaal dat ons de gelegenheid biedt om onze grootste uitdagingen aan te gaan met moed en kracht, om onze obstakels in relatie tot het zien van de geschenken in deze obstakels te kunnen integreren. Normaal zouden we in verzet komen of een ongepast antwoord bieden: dit is ons geconditioneerd gedrag. Khemiel en Ariel ondersteunen ons om minder reactionair te zijn.

Denk aan deze fles als de mogelijkheid om het verzamelen van herinneringen binnen onszelf op verschillende niveaus aan te gaan. Stel u de mogelijkheid voor om de verschillende aspecten vanbinnen bijeen te roepen – wanneer we worstelen met verdeeldheid in onszelf kunnen Kehmiel en Ariel ondersteuning bieden. In het Aura-Soma systeem beschouwen we 7 als een uitdaging of een test, de 7-fles wordt genoemd "De Tuin van Gethsemane', deze impliceert een diep niveau van inzicht door het op de proef stellen van het Zelf. In B115, komen de twee'1'-en en de '5' samen en echoën die '7'-energie. Die 7 gedachte van worstelen met de sub-delen van het Zelf om te komen tot meer éénwording. De Essenen- fles, B11 en Vicky's fles B 5 komen ook samen. De myriade van delen in ons bewust worden, tonen hoe deze twee Aartsengelen zich kunnen verenigen om een gevoel van diepe éénmaking binnen het Zelf te creëren.


We naderen een Super Maan op 3 december, dit is belangrijk want deze maan brengt het signaal van harmonisering en eenheid in al onze relaties. Deze supermaan bereidt ons voor op een galactische uitlijning die zal plaatsvinden tussen 18 en 22 december. Deze galactische uitlijning inspireert ons om onze plaats in een groter evolutionair doel te omarmen.

De twee Aartsengelen ondersteunen de universaliteit (het Al-ge-heel) , het Rood en het Oranje komen samen in de korale energie die staat voor het gevoel van éénwording in plaats van diversiteit. In ieder van ons leeft het verlangen naar een gemeenschappelijk gezichtspunt in plaats van weerstand of oppositie. We moeten stevig blijven staan in ons geloof, in onszelf en ons zelfvertrouwen; onze eigen waarheid, om te kunnen komen tot een werkelijk gevoel van eenheid. Khemiel en Ariel helpen ons om onze verbondenheid met de natuur, met alle krachten en energieën van Gaia en met alle wezens van zowel deze wereld als van andere werelden te bevorderen. Om uit te stijgen boven een gevoel van afscheiding en om de universaliteit, die geïmpliceerd wordt door onze onderlinge afhankelijkheid, te kunnen koesteren. Een gevoel van diepe liefde en het eren van mededogen naar alle verschillende aspecten van ons wezen worden op dit ogenblik opgeroepen doorheen Khemiel en Ariel.

BSR_0004023

Datasheet

Toepassing
Olie
Formaat
50ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik

Specifieke referenties

8 andere producten in dezelfde categorie: