Honey Myrtle Mist Bush
  • Honey Myrtle Mist Bush

Honey Myrtle Hydrating Mist 100ML

€ 24,90
Inclusief belasting

Een herstellende en hydraterende mist voor gezicht en lichaam.
Deze mist hydrateert onmiddellijk en ondersteunt de vochtbalans voor een stralende en natuurlijke huid. Doordrenkt met de unieke kwaliteiten van Australische Bush Flowers, ethisch gewonnen uit ongerepte en niet-vervuilde gebieden van het uitgestrekte Australische landschap voor emotionele gezondheid en welzijn. Deze mist geeft een instant glow, bevordert mentale helderheid en kalmeert je huid.

Aantal
Laatste items in voorraad

Honey Myrtle Hydrating Mist 100ML

Deze Honey Myrtle Hydrating Mist bevat organische plantaardige ingrediënten, plantencelextracten en bloemenwater. Deze mist biedt een beschermende barrière voor je huid. De frisse, zoete geur van Honey Myrtle maakt het hoofd leeg en helpt een gevoel van rust te geven. 

Gebruik de nevel na het reinigen als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsritueel voor onmiddellijke hydratatie of gedurende de dag en ervaar de weldadige werking. Vernevel lichtjes op het gezicht of vernevel in de handen en druk zachtjes op de huid. De Honey Myrtle Hydrating Mist kan ook worden gebruikt na het aanbrengen van make-up, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op je huidverzorgingsroutine.

Onze Honey Myrtle Hydrating Mist is geschikt voor alle huidtypes en verjongt en voedt je huid, zodat je een stralende en gezonde teint krijgt.

Bevat de volgende biologisch gecertificeerde plantaardige ingrediënten:

  • Honing mirte - Met antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen, bevordert het zoete citroenaroma de mentale helderheid en creëert het een kalmerend gevoel van rust voor je huid.
  • Kakadu Plum - Een van de rijkste bronnen van vitamine C en daarom een krachtige antioxidant om te helpen beschermen tegen oxidatieve stress. Geeft ook een boost aan de glans en uitstraling van de huid.
  • Emu Bush - Rijk aan chlorogeenzuur, een uitstekende antioxidant (ook te vinden in groene koffie) die helpt bij het verminderen van een doffe huid. Natuurlijk fenolzuur gedraagt zich als alfahydroxyzuren (AHA's) om de celvernieuwing te helpen verhogen.

Ingrediënten:

Biologisch Aloë barbadensis bladsap, Biologische Honing mirte (Melaleuca teretifolia) Hydrosol, Biologische Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) extract, Biologische Eremophila longifolia (Emu Bush) extract, Melaleuca teretifolia (Honing mirte) Olie, Jacaranda mimosifolia, Cochlospermum fraseri, Ptilotus atripicifolius, Banksia serrata, Actinotus forsythii, Casuarina glauca, Triodia species, Polyglyceryl-10 lauraat*, glycerine*, natriumanisaat*, natriumlevulinaat*, Aqua (Water).

Deze krachtige synergetische remedie bevat de volgende Bush Flower Essences:

  • Jacaranda
  • Kapok Bush
  • Mulla Mulla
  • Old Man Banksia
  • Pink Flannel Flower
  • She Oak
  • Spinifex

Verstuif voor of na vochtinbrengende crème, serums en make-up. Organische plantenextracten, plantencellen-extracten en bloesemwaters bieden bescherming tegen antioxidanten en zorgen voor hydratatie om uw natuurlijke uitstraling een boost te geven.

BSR_0005119

Datasheet

Formaat
100ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: