Platbos Lion Stargate Mystical Mist

€ 24,00
Inclusief belasting

Versterkt: Leeuwhartige Moed | Goddelijke Leiding | Hemel op Aarde

Aantal
Op voorraad

Platbos Lion Stargate Mystical Mist

De Lion StarGate Mystical Mist is met de hand gemaakt door Melissa Krige van Platbos Forest.


Door de therapeutische infusies van haar "Platbos Lion" en Cancer Bush Fynbos Flower Essences, Messina Quartz Crystal Essences en Colour Essences te mengen met oliën afkomstig van het wilde Fynbos van het Kaapse Bloemenrijk, heeft zij een werkelijk uniek product gecreëerd dat de essentie van Afrika weergeeft.


Versterkt
: Leeuwhartige Moed | Goddelijke Leiding | Hemel op Aarde

Deze Mystical Mist bevat de volgende Essenties: Platbos Lion Fynbos Essence, Cancer Bush Flower Essence, Messina Kwarts Kristallen en Magenta en Lime Green Colour Essences.

De Cancer Bush (Sutherlandia frutescens) Flower Essence is een van de Essenties in deze Mystical Mist. Het is gemaakt van een Fynbos struik die groeit aan de bosrand van Platbos.

Deze plant werd duizenden jaren geleden door de Bosjesmannen gebruikt als een "wondermiddel", maar wetenschappelijke onderzoeken hebben een krachtige antikankerverbinding in de bladeren van deze wonderplant aangetoond. Credo Mutwa beweert dat een tinctuur gemaakt van de Cancer Bush, in combinatie met het Leeuwenoor (Leonotis leonurus), ook een grote hulp is bij de behandeling van HIV/AIDS. Metafysisch gezien is de energie van de scarlette bloemen van de Kankerwortelstruik zeer beschermend en versterkend.

Essentiële oliën gebruikt in het synergetische mengsel van de Lion StarGate Mist: Vetiver en Fynbos Oliën: Leeuwenoor en Wilde Els

Colour Remedies
Magenta en Lime Green

Belangrijkste kleurkwaliteiten

Magenta
staat bekend als de brug tussen Hemel en Aarde, het is de kleur van de genezer die je verbindt met de goddelijke leiding.

Lime Green
de complementaire kleur van magenta, deze kleur wordt geassocieerd met het goddelijke vrouwelijke. Het spreekt van hart-gecentreerde kracht, vertrouwen, co-creatie en een nieuw begin.

Gebruiksadvies
voor meditatie en ter versterking van het auraveld. Gebruik het om helderheid en focus te krijgen om je hartenwensen en dromen voor het collectief goed in werkelijkheid te brengen. Lees a.u.b. de diepgaande beschrijving van elke essence die in de mist wordt gebruikt om een dieper inzicht te krijgen in de kwaliteiten van de Lion StarGate Mist.

Hoe gebruik je de Tree Mist?

Vernevel zachtjes op je lichaam, in je energieveld, huis of toevluchtsoord met je Mystieke Mist. De geur is zuiver en licht, zoals de gloed van de Melkweg die 's nachts de Afrikaanse hemel verlicht.

BSR_0004584

Datasheet

Toepassing
Verstuiver
Formaat
30ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: