Zeurpietje (FussPot) Mondspray 30 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Een prachtig middel om een kind dat pietluttig, onbuigzaam, controlerend en betweterig is, om te vormen tot een kind dat openstaat voor verandering, andere manieren om de dingen te doen en meer ontspannen is over hoe de dingen zijn.
Vermindert het aantal reflexmatige reacties als de dingen niet perfect zijn. Ook voor een kind dat al beslist dat het iets niet leuk vindt voordat het het geprobeerd heeft. Fantastisch voor een koppige controlerende persoonlijkheid.

Gemakkelijk te gebruiken: Slechts 3 sprays op de tong, 's morgens en 's avonds.

Je kan deze spray ook gebruiken als nevelspray. Spray op het hoofdkussen voor het slapengaan.

Aantal
Op voorraad

Zeurpietje (FussPot) Mondspray 30 ml

Een prachtig middel om een kind dat pietluttig, onbuigzaam, controlerend en betweterig is, om te vormen tot een kind dat openstaat voor verandering, andere manieren om de dingen te doen en meer ontspannen is over hoe de dingen zijn. Vermindert het aantal reflexmatige reacties als de dingen niet perfect zijn. Ook voor een kind dat al beslist dat het iets niet leuk vindt voordat het het geprobeerd heeft. Fantastisch voor een koppige controlerende persoonlijkheid.

Gemakkelijk te gebruiken: Slechts 3 sprays op de tong, 's morgens en 's avonds.

Voor een optimale houdbaarheid gebruiken we een kleine hoeveelheid brandewijn als conserveringsmiddel. Er is minder dan een druppel alcohol per dosis. Wie niet wil dat een kind alcohol inneemt, kan onze Essence-druppels gebruiken. 7 druppels kunnen plaatselijk worden aangebracht op de kruin van het hoofd of de polspunten of verdund in water. U kunt de druppels ook in heet water doen (de temperatuur waarbij u een kopje thee zou drinken), waardoor de alcohol verdampt.

Bevat
Bauhinia, Black-eyed Susan, Boronia, Freshwater Mangrove, Fringed Violet, Hibbertia, Isopogon

Samenstelling
Vibrerende infusies van bovenstaande bloemen, gezuiverd water, en brandewijn als een natuurlijk conserveringssysteem.


BSR_0004952

Datasheet

Toepassing
Spray
Formaat
30ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in