Productgamma

Filteren op

Toepassing

Toepassing

Geef een cadeaubon

  

Nieuwe producten

Nieuwe producten
Bloesemremedies

Boomoliën

In 1985 nam Patrice Bouchardon samen met zijn vrouw de zorg van een boerderij op zich terwijl de eigenaars op vakantie waren.

Zonder kennis van het boerenleven ruilde het koppel de stad voor het platteland. Ze waren verantwoordelijk voor honderdvijftig koeien, geiten en schapen. In de vier maanden dat ze de boerderij runden, bouwden ze een nauwe verwantschap met de dieren op.

Later gingen ze 4 maanden in een hut in Midden-Frankrijk wonen, op een hoogte van duizend meter en omgeven door duizenden hectaren bossen.

Deze keer probeerden ze in contact te komen met de bomen. Aanvankelijk van ver en vol bewondering. Nadien ook dichtbij. Ze roken aan de bomen, ze raakten ze aan, proefden hun sap en luisterden.

Ze voelden verandering in hun ademritme, merkten een invloed op hun pijnen, op hun stemmingen, zelfs hun gedachten.

Zo zijn de boomoliën ontstaan. Ondertussen zijn Patrice en zijn vrouw al 20 jaar bezig met het bereiden van hun oliën. Nog altijd ontdekken ze nieuwe eigenschappen en werkingen ervan.

Enkele jaren geleden maakten ze van deze bomen voor het eerst elixers waarin ze een dieper aspect van de oliën tot uitdrukking brachten.

Ben je een gezondheidswerker of gespecialiseerde winkel? Contacteer Solsties via dit contactformulier en vraag naar jouw professionele aankoopvoorwaarden.

Boomoliën

Subcategories

  • Boomoliën
    <p class="MsoNormal" style="margin:0cm 0cm .0001pt;font-size:12pt;font-family:'Times New Roman', serif;">De boomoliën zijn gemaakt vanuit een zeer intens contact tussen de mens en de natuur.</p> <p class="MsoNormal" style="margin:0cm 0cm .0001pt;font-size:12pt;font-family:'Times New Roman', serif;">Iedere olie draagt de energetische en helende kwaliteiten van een boom of een struik. Ze ondersteunen je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.</p> <p class="MsoNormal" style="margin:0cm 0cm .0001pt;font-size:12pt;font-family:'Times New Roman', serif;">De boomoliën zijn verkrijgbaar in flesjes van 50 ml.</p> <p class="MsoNormal" style="margin:0cm 0cm .0001pt;font-size:12pt;font-family:'Times New Roman', serif;text-align:left;"><strong style="font-size:24px;text-align:center;"><i style="color:#d0121a;font-family:Calibri;font-size:18px;">Ben je een gezondheidswerker of gespecialiseerde winkel? Contacteer Solsties via </i><a href="https://www.bloesemremedies.be/nl/contact-us" style="font-family:Calibri;font-size:18px;"><span class="s2" style="color:#d0121a;"><i>dit contactformulier</i></span></a><i style="color:#d0121a;font-family:Calibri;font-size:18px;"> en vraag naar jouw professionele aankoopvoorwaarden.</i></strong></p>
  • Elixers
    <p class="MsoNormal" style="margin:0cm 0cm .0001pt;font-size:12pt;font-family:'Times New Roman', serif;">Bouchardonelixers zijn gecreëerd vanuit de oliën en ondersteunen het helende proces ervan.</p><p></p> <p class="MsoNormal" style="margin:0cm 0cm .0001pt;font-size:12pt;font-family:'Times New Roman', serif;">In de kern van ieder probleem of moeilijke situatie ligt een uitnodiging om diepere krachten en talenten tot ontwikkeling te brengen. De elixers ondersteunen dit proces.</p><p></p> <p class="MsoNormal" style="margin:0cm 0cm .0001pt;font-size:12pt;font-family:'Times New Roman', serif;">De elixers zijn verkrijgbaar in blauwe glazen flesjes van 30 ml.</p><p></p>

Er zijn 27 producten.

Item 1-12 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters