Categories

Filteren op

Inhoud

Inhoud

Merk

Merk

Toepassing

Toepassing

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 717,00

Formaat

Formaat

Bloesemremedies

Bloesemremedies

Bloesemremedies zijn verfijnde remedies die direct op de geest inwerken. Ze brengen de persoonlijkheid in evenwicht en in harmonie.  

De remedies die Solsties aanbiedt zijn allemaal bereid uit de bloesems van wilde planten, bomen en struiken zonder deze verder te beschadigen.

De remedies zijn niet schadelijk of gewoontevormend en kunnen bij elke andere therapie gebruikt worden.

Het zijn geen medicijnen maar ze werken als katalysators die ons inzicht geven in onze menselijke geest en die ons zo een nieuwe weg wijzen naar onze gezondheid.

Ben je een gezondheidswerker of gespecialiseerde winkel?

Contacteer ons via het contactformulier, bel of mail

en vraag naar jouw professionele aankoopvoorwaarden.

Bloesemremedies

Subcategories

  • Australian Bush Flower...
    <p>Australian Bush Flower Essences (ABFE) is een verzameling van 69 bloesemremedies, combinatieremedies, White Light Remedies en Light Frequency Remedies gemaakt door Ian White.</p> <p>Ian White vertegenwoordigt de vijfde generatie van een Australische familie natuurgeneeskundigen.</p> <p>Australië bezit een enorme schoonheid en kracht. Dat komt niet in het minst door de vele oude en  het hoge aantal bloeiende planten dat het continent kent. Het is bovendien ook een plek in de wereld die tot op heden gespaard is gebleven van grootschalige vervuiling.</p> <p>Voeg daar de wijze, metafysische energie en een enorme nieuwe vitaliteit aan toe en je weet waarom de Australian Bush Flower Essences uniek zijn.</p> <p>Deze remedies hebben de vitaliteit en kracht van het unieke Australische continent.</p> <p>Ze geven niet alleen helderheid over onze levensdoelen en -dromen, maar geven ook moed, kracht, en enthousiasme om ze te vervullen.<br /><br /></p> <p><i><strong>Ben je een gezondheidswerker of gespecialiseerde winkel? Contacteer Solsties via </strong></i><strong><a href="https://www.bloesemremedies.be/nl/contact-us"><i>dit contactformulier</i></a><i> en vraag naar jouw professionele aankoopvoorwaarden.</i></strong></p> <h2><a href="https://www.bloesemremedies.be/nl/content/32-verkooppunten-australian-bush-flower-essences" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Hier kun je de Producten van ABFE vinden</a></h2>
  • Healing Herbs
    <p><span>Deze bloesemremedies zijn</span><span class="Apple-converted-space">  </span><span>ontwikkeld volgens het originele recept van Dr. Edward Bach (1886-1936), een Engels bacterioloog en homeopaat.<br /><br /></span>Dr. Bach ondervond dat emotioneel en geestelijk evenwicht ook positieve effecten heeft op andere kwalen. Hij onderzocht de laatste 6 jaar van zijn leven de plantenwereld en vond 38 bloesems die mensen terug levenskracht schenken en zodat ze ongemakken kunnen overwinnen.<br /><br />Julian en Martine Barnard, leerlingen van de Bachschool, specialiseerden zich jarenlang in<span class="Apple-converted-space">  </span>de Bachbloesems.<span class="Apple-converted-space"> <br /><br /></span>Bij de bereiding van de oertinctuur werken ze met een hoge graad van zuiverheid. Ze letten hierbij ook op de juiste stand van de sterren, het juiste tijdstip, een mentale helderheid, de juiste groeiplaatsen en de zonnekracht.<br /><br />Julian en Martine schreven verschillende boeken over bloesemremedies en werkten lang samen met Nickie Murray, de medebeheerster van de nalatenschap van Dr. Bach.<span class="Apple-converted-space"> <br /><br /></span>Sinds enige tijd prepareren zij alle door Bach ontdekte bloesems zelf. Het zijn kwalitatief zuivere en goed werkende remedies die bekendheid genieten over de gehele wereld.<br /><br /><b>Hoe gebruik je de Healing Herbs?<span class="Apple-converted-space"> <br /></span></b>Druppel 4 tot 6 maal per dag 2 druppels van één of meerdere remedies onder de tong.</p> <p><span class="s1" style="color:#000000;"><i><br /><strong>Ben je een gezondheidswerker of gespecialiseerde winkel? Contacteer Solsties via </strong></i><strong><a href="https://www.bloesemremedies.be/nl/contact-us"><span class="s2" style="color:#000000;"><i>dit contactformulier</i></span></a><i> en vraag naar jouw professionele aankoopvoorwaarden.</i></strong></span></p>

Er zijn 267 producten.

Item 1-12 van 267 in totaal item(s)

Actieve filters