vers berkensap
  • vers berkensap

Vers berkensap - LACTO -sap BIO 250ml Alphagem

€ 13,00
Inclusief belasting

Dit natuurlijke en alcoholvrije conserveringsproces laat u tijdens het ganse jaar genieten van de voordelen van vers berkensap.

Aantal
Op voorraad

Dit natuurlijke en alcoholvrije conserveringsproces laat u tijdens het ganse jaar genieten van de voordelen van vers berkensap. Het berkensap is vers gelost in facto-gefermenteerde vorm met Kombucha Deth E.

Berkensap gefermenteerd met Kombucha thee Alphagem heeft ervoor gekozen een fermentatieproces van het type kombucha (azijnzuurbacteriën, melkzuurbacteriën en gist) te ontwikkelen met vers berkensap om de voordelen van berkensap te behouden en tegelijkertijd te profiteren van de therapeutische waarden van glucuronzuur. In plaats van de traditionele thee wordt vers berkensap gefermenteerd met bacteriën en gisten die zijn geselecteerd op hun vermogen om hoge concentraties glucuronzuur te produceren uit de glucose in het sap.

De fermentatie wordt gecontroleerd en duurt enkele weken, met analytische en microbiologische controle (onderzoek uitgevoerd in samenwerking met het Celabor-laboratorium). Het resultaat is een gezondheidsdrank die nieuw is op de markt, met zuiverende eigenschappen, die gewrichtsproblemen vermindert, gunstig is voor de lever en het spijsverteringsstelsel, en in het algemeen een goede gezondheid bevordert.

BSR_0004923

Datasheet

Formaat
250ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

2 andere producten in dezelfde categorie: