LIPO-SEVE berkensap - BIO 250ml Alphagem
  • LIPO-SEVE berkensap - BIO 250ml Alphagem

LIPO-SEVE berkensap - BIO 250ml Alphagem

€ 13,00
Inclusief belasting

LIPO-SEVE berkensap - BIO 250ml Alphagem

Deze natuurlijk zuiverende en ontgiftende drank vertienvoudigt zijn werking door de toevoeging van glycerine-maceraten die de eliminatie van gifstoffen uit het lichaam en de verwijdering van cellulitisclusters mogelijk maken.

Aantal
Op voorraad

LIPO-SEVE berkensap - BIO 250ml Alphagem

Vers berkensap is een effectieve traditionele remedie om het lichaam te ontdoen van opgehoopte toxines en afvalstoffen die het lichaam vervuilen. Bij Alphagem hebben we ervoor gekozen dit natuurlijk bioactieve product te verbeteren via een fermentatieproces met Alphagems eigen thee-kombucha. Zo wordt het verse berkensap verbeterd door de natuurlijke verrijking van glucuronzuur dat door streng geselecteerde micro-organismen wordt gegenereerd.

Deze natuurlijk zuiverende en ontgiftende drank vertienvoudigt zijn werking door de toevoeging van glycerine-maceraten die de eliminatie van gifstoffen uit het lichaam en de verwijdering van cellulitisclusters mogelijk maken:

- Jonge scheuten van rozemarijn: ontgiftend voor de lever en galblaas, nierafvoerend, het ondersteunt de stofwisseling, waardoor een betere ontgifting door deze drie zuiveringsorganen mogelijk is.

- Kastanjeknoppen: stimuleren en versterken de bloed- en lymfecirculatie en helpen bij het afvoeren van gifstoffen uit alle weefsels van het lichaam, zelfs diep in het lichaam, zodat ze via de urinewegen kunnen worden afgevoerd. Bovendien verhoogt blaaswier het vetmetabolisme, wat vetopslag en cellulitis vermindert.
Deze ultra-krachtige combinatie zal een waardevolle steun zijn in uw gewichtsverlies project!

Ingrediënten

  • Lacto-gefermenteerd berkensap met Kombucha
  • Rozemarijn MG
  • Kastanje MG
  • Blaaswier TM

Dosering:

1 tot 3 eetlepels per dag
puur of verdund in bronwater in te nemen.

Kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven dienen een arts of een gespecialiseerde therapeut te raadplegen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor salicylaten.

Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl

BSR_0005048

Datasheet

Toepassing
Druppels
Formaat
250ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

2 andere producten in dezelfde categorie: