Zechsal deodorant, 75 ml. Prebiotisch natuurlijk!

€ 11,53
Inclusief belasting
  •  Ultra-moderne deo met hoog magnesiumgehalte
  •  Prebiotische werking, versterkt goede bacteriën
  •  Uitstekende opname van magnesium onder de oksels
  •  Zonder parfum en géén aluminium
  •  Extra fris door menthol-componenten
Aantal
Laatste items in voorraad

Dosering en gebruik

Voor dagelijks gebruik. De roller heeft meer inhoud (75 ml) en gaat 50% langer mee dan standaard deo's (50 ml). 

Het is belangrijk om te weten hoe het precies werkt met deze deo. Het kan namelijk zijn dat je lichaam in het begin reageert omdat het afvalstoffen wil afvoeren. Dit geeft dan kleine irritaties op de huid en kan vervelend zijn, maar het is dan juist zaak om door te zetten. Geef je lichaam zeker 3 weken de kans om er aan te wennen. En bedenk dat je zo ook je magnesiumbalans aanvult. Onder de oksels wordt het magensium extra goed opgenomen. Twee vliegen in een klap dus!

Als je merkt dat je huid reageert is het ook goed om meer magnesium te gebruiken omdat je waarschijnlijk niet in balans bent. Wij raden dan aan om bv. 2 keer per week voetenbaden te nemen of regelmatig magnesiumolie te gebruiken. En daarna? Als je lichaam eenmaal in (magnesium)balans is, raak je je vervelende geur na een tijdje helemaal kwijt!Tip: het duurt ca. drie weken voordat de bacteriële huishouding onder de oksels gewend is aan een nieuwe deodorant. Daarna is de werking optimaal!
Ingrediënten:
 Aqua, Alcohol Denat., Magnesium Chloride, Propanediol, Saccharomyces Ferment, Triethylcitrate, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Salvia Officinalis Oil, Hydroxyethylcellulose, Menthol, Menthyl Lactate, Bisabolol, Citric Acid

BSR_0004521

Datasheet

Formaat
75ml
Gebruik
Voor uitwendig gebruik

Specifieke referenties

8 andere producten in dezelfde categorie: