Acugem N° 1 - meridianen - Long energie

€ 18,90
Inclusief belasting

Long energie is gemaakt van walnootknoppen en gember wortelstokken in de vorm van een alcoholisch glycerinemaceraat.

Gember is rijk aan essentiële oliën, aromatisch, scherp en warm, is antibacterieel, descongestivum en ontstekingsremmend.

Walnootknop glycerol macetraat toniseert en reguleert de longen en versterkt de algemene Yang. Het is vooral nuttig bij kortademigheid, astma en acute of chronische hoest. 

Aantal
Op voorraad

Gember is rijk aan essentiële oliën, aromatisch, scherp en warm, is antibacterieel, descongestivum en ontstekingsremmend. In de traditionele Chinese geneeskunde heeft het verwarmende eigenschappen, die helpen om Koude Wind in de longen te bestrijden. Het helpt pathologieën te bestrijden die geassocieerd worden met een Yang leegte en bevrijdt de Biao. Als slijmoplossend middel verdrijft het verkoudheid en verlicht het hoesten. Get verhoogt ook de transpiratie, wat koorts bestrijdt en gifstoffen elimineert. Het is met name geïndiceerd voor het verlichten van verstopte of loopneuzen, evenals congestie van de luchtwegen veroorzaakt door uitwendige aanvallen van de Koude.

Walnootknop glycerol macetraat toniseert en reguleert de longen en versterkt de algemene Yang. Het is vooral nuttig bij kortademigheid, astma en acute of chronische hoest. 

Gebruik van AlphaGem Acugem n°01 - Long Energie:

U neemt eenmaal 10 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur in water, op nuchtere maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

BSR_0005131

Datasheet

Formaat
15ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: