Acugem N°04 - meridianen- Milt Energie

€ 18,90
Inclusief belasting

Acugem n°04 - Milt Energie bestaat uit kastanjebladknoppen en jonge jeneverbesscheuten in de vorm van geglycerineerd alcoholisch maceraat, evenals waterige extracten van agrimonie en zoethoutwortel.

Aantal
Op voorraad

Agrimonie deblokkeert de Qi-stroom en verfrist het vuur van de milt. Haemostatisch, en astringerend, het kalmeert bloedingen en abnormaal menstrueel bloedverlies, neusbloedingen, enz. Het verzacht ook mentale en fysieke spanning.

Zoethout, een Qi- en milttonicum, elimineert hitte en gifstoffen, heeft een pijnstillend effect en versterkt de werking van de andere ingrediënten in deze formule.

Kastanjeknoppen verwijden de Middelste Warmer waarin de Milt zich bevindt en harmoniseren de Qi. Ze ondersteunen de Milt in zijn functie om bloed vast te houden en verbeteren de veneuze circulatie in het bekken. De gifstoffen die vrijkomen door de decongestie van de Middelste Warmer worden geëlimineerd door de Nier, waarvan de uitscheidingsfunctie wordt gestimuleerd door jonge Jeneverbes scheuten.

Deze synergie, die met de grootste zorg is samengesteld, biedt waardevolle ondersteuning bij het verlichten van abnormale bloedfuncties die verband houden met de milt en het reguleren van de leegte van de "milt Qi". 

Gebruik van AlphaGem Acugem n°04 - Milt Energie:

U neemt eenmaal 10 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur in water, op nuchtere maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

BSR_0005134

Datasheet

Formaat
15ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: