Acugem N°3 - meridianen - Maag Energie

€ 18,90
Inclusief belasting

Acugem n°3- Maag Energie bevat knoppen van vijgenblad, elzenblad en jonge scheuten van vlierbesblad in de vorm van een alcoholische glycerolmaceraat.

Aantal
Op voorraad

Glycerolmaceraat van vijgenknoppen reguleert de eetlust en normaliseert de maagsecreties, waardoor een overmatige of onvoldoende zuurproductie wordt gereguleerd en gastro-oesofageale reflux wordt verzacht. Deze werking kan ontstekingen helpen voorkomen of zelfs een aanval op het maagslijmvlies verlichten. 

De aanwezigheid van zwarte Els knoppen, rijk aan polyfenolen en terpenen, versterkt het ontstekingsremmende effect van de synergie, vooral als deze ontsteking-acuut of chronisch - van microbiële oorsprong is. Ze bestrijden ook overtollig slijm in dit gebied. 

Het maceraat van jonge scheuten van de vlierbes versterkt het effect van de twee andere knopmaceraten dankzij de ontstekingsremmende en antivirale werking, die verband houdt met de flavonoïden en tanninen.  

Deze zorgvuldige samengestelde synergie is van onschatbare waarde bij het harmoniseren van het functioneren van het darmslijmvlies. Het helpt ook om de spijsvertering in balans te brengen en tekorten in "Yin van de maag" te reguleren. 

Gebruik van AlphaGem Acugem n°03 - Maag Energie:

U neemt eenmaal 10 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur in water, op nuchtere maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

BSR_0005133

Datasheet

Formaat
15ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: