Acugem N°2- meridianen - Dikke Darm Energie

€ 18,90
Inclusief belasting

Acugem n°2 - Dikke darm Energie is samengesteld uit jonge rozemarijn scheuten, wijstok knoppen en kalmoes wortelstokken in de vorm van alcoholische glycerol maceraat, evenals moeder tinctuur van Alantwortel.

Aantal
Op voorraad

Alantwortel, zoals de Kalmoes wortelstokken, zijn prikkelend en warm van aard. Ze worden gebruikt om wind, Tan slijm en vocht te verspreiden en helpen diarree te verminderen. Alant is ook geïndiceerd voor het verminderen van vochtigheid en het elimineren van gifstoffen. Deze darmdrainage helpt de ontlasting te evacueren bij constipatie veroorzaakt door een gebrek aan Qi, vooral dankzij de bittere bestanddelen die de spijsvertering stimuleren en de milt ondersteunen. Kalmoes versterkt het bloed en stimuleert de eetlust. Het wordt aanbevolen om het lichaam te ondersteunen bij ontsteking of darminfecties. 

Het glycerolmaceraat van Wijnknop helpt ontstekingen van het spijsverteringsslijmvlies te verminderen. 

Rozemarijn (jonge scheuten) glycerolmaceraat, die scherp en warm is, verstevigt de maag, bestrijdt Yang leegte en elimineert koud slijm.

De zorgvuldig samengestelde synergie is van onschatbare waarde bij het herstellen van het evenwicht in de spijsvertering, de afvoer van afvalstoffen en plaatselijke blokkades. Bovendien helpt het om de Koude op te warmen, d.w.z. alle problemen met de circulatie van energie in beide richtingen op het niveau van de Meridiaan van de Dikke Darm!

Gebruik van AlphaGem Acugem n°02 - Dikke Darm Energie:

U neemt eenmaal 10 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur in water, op nuchtere maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

BSR_0005132

Datasheet

Formaat
15ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: