Acugem n°09 - meridianen - Meester van het Hart Energie

€ 18,90
Inclusief belasting

Acugem n°09 - Meester van het Hart Energie bestaat uit jonge citroenboomschors, knoppen van kornoelje- en hazelaarbladeren en jonge schors van maretakbladeren in de vorm van een glycerinemaceraat. 

Deze met de grootste zorg samengestelde synergie is van onschatbare waarde bij het verlichten van kwalen die te maken hebben met problemen van "Yang Leegte", "Bloed en Hart Yin".

Aantal
Op voorraad

De jonge schors van de citroenboom heeft een oxygenerende werking en bevordert een betere doorbloeding, vooral in de haarvaten. Als bloedverdunner voorkomt het overmatige stolling en het ontstaan van trombose. Het versterkt ook andere knopmaceraten met een circulerende werking, zoals kornoelje. Ze hebben een belangrijke cardiovasculaire werking: het zijn ontstekingsremmers voor het hart en bloedverdunners. Als preventieve maatregel beschermen ze het hele hartgebied: het hart, maar ook de kransslagaders en alle aders en slagaders. De werking wordt vervolledigd door de aanwezigheid van Hazelaar knoppen, waarvan de circulatoire werking betrekking heeft op de perifere, arteriële, veneuze en vooral capillaire systemen. De jonge scheuten van maretak hebben ook een cardiovasculaire werking: ze zijn anti-sclerotisch en bieden ondersteuning bij hoge bloeddruk en hartfalen. 

Deze met de grootste zorg samengestelde synergie is van onschatbare waarde bij het verlichten van kwalen die te maken hebben met problemen van "Yang Leegte", "Bloed en Hart Yin".

Gebruik van AlphaGem Acugem n°09 - Meester van het Hart Energie:

U neemt eenmaal 10 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur in water, op nuchtere maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

BSR_0005139

Datasheet

Formaat
15ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: