Acugem n°12 - meridianen - Lever

€ 18,90
Inclusief belasting

Acugem n°12- Lever Energie is samengesteld uit jonge scheuten van jeneverbesbladeren, knoppen van hazelaarbladeren en jonge citroenboomschors in de vorm van een glycerinemaceraat. 

Aantal
Op voorraad

Jonge jeneverbesscheuten zijn krachtige afvoerders van de lever en stimuleren al zijn functies. Hun vermogen om de levercel te ontgiften maakt ze nuttig in gevallen van overbelasting van de lever, chronische hepatitis of alcoholische cirrose. Naast hun voornamelijk capillaire circulerende werken hebben knoppen van Hazelaar ook een leverwerking, ondersteunen ze het metabolisme en hebben ze een antiklonterende werking. Ze gaan sclerose van de lever tegen en zijn daarom geïndiceerd bij de steatose en cirrose van verschillende typen. De schors van de jonge citroenboom versterkt andere glycerolmaceraten met een circulatoire werking, zoals hazelaar in deze samenstelling. Ze hebben een oxygenerende werking en bevorderen een betere doorbloeding van de haarvaten, slagaders en aderen. Ze zijn vooral nuttig bij ernstige leverschade: cirrose, galstenen, spijsversteringsmigraine, metabool syndroom. 

Deze zorgvuldig samengestelde synergie biedt een onschatbare ondersteuning voor een goede levergezondheid, inclusief "Lever Qi" en optimaliseert al haar functies. Maar ook bij onrust van de "Leverwind" en onvoldoende "Leverbloed".

Gebruik van AlphaGem Acugem n°12 - Lever Energie:

U neemt eenmaal 10 druppels per dag, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur in water, op nuchtere maag innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

BSR_0005142

Datasheet

Formaat
15ml
Gebruik
Oraal gebruik

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

8 andere producten in dezelfde categorie: