Categories

Filter By

Price

Price

  • €23.00 - €29.00

Size

Size

Bloesemremedies

Airco. Quintessences

Airconditioners van Quintessences. Bij de geboorte van de Quintessences, was Vicky Wall de oprichtster van Aura-Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergieën gepersonaliseerd waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele Meesters gegeven werden. Ze sprak over de reeks als "een directe telefoonverbinding met de hemel". 
 De geboorte van de Quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura-Soma, die aangeven dat we voldoende geëvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken. De krachtige, heilzame pastelkleurige Quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. De Quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en duidelijkheid te verkrijgen over specifieke kwaliteiten en thema's die je in je leven en in jezelf tegenkomt. Ze geven de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren. De Quintessences zijn verschillend en uniek, elk met hun eigen kleurenenergie. Je bemerkt en voelt hoe hun kleuren je harmonieus en zonder grenzen omgeven. Geef je astrale lichaam de mogelijkheid in contact te komen met deze subtiele lichtstralen. Laat jezelf gaan en dans met de Engelen. De quintessences werken op een ander niveau dan de pomanders. Quintessences openen de aura en vormen een brug naar hogere energieën, zodat we ons kunnen afstellen op onze ziele opdacht.
De Quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je met grote trauma's of crises worstelt, of wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze ageren met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus. Verstuivers van 100 ml. Ook in 20 ml verstuivers verkrijgbaar: El Morya, Lady Nada, Serapis Bey, St. Germain en Orion & Angelica. Kies de inhoud van uw Remedies ( 20 ml of 100 ml ) onder de rubriek "Bekijken".

Airco. Quintessences

There are 47 products.

Showing 1-12 of 47 item(s)

Active filters