Categories

Filter By

Toepassing

Toepassing

Price

Price

 • €14.00 - €3,980.00

Size

Size

New

Bloesemremedies

Aura Soma

Discover the beautiful world of Aura-Soma color therapy.

This therapy brings about holistic and harmonious healing through colors.
The word 'Aura' stands for the colors that surround our bodies like an electromagnetic field. The word 'Soma' is the Greek word for body. Vicky Wall, pharmacist and medical therapist, 'rediscovered' Aura-Soma. This therapy balances the energies in the aura around us.
By adding different colors to the aura, Aura-Soma creates a natural balance. The combination of oils, healing herbs, aroma essences and crystal energies restores a complete balance. Because of the unique color combinations it is possible to use the Aura-Soma bottles for personality diagnosis and as color therapy.

In the meantime 120 different two-colored bottles have been developed from which you can choose

Aura Soma

Subcategories

 • Equilibriums
  <p>Discover the Equilibrium bottles here! 119 different colour combinations with a unique energetic effect.</p> <p>The Equilibriums consist of water and oil, so the colours remain separate.</p> <p>In the oil and water are herbs, minerals, essential oils and flower extracts. This is what makes these colours so powerful. Each bottle contains rose quartz for unconditioned love and connection.</p> <p>Let your intuition guide your choice. This will give the best result.</p> <p>The Equilibriums are available in bottles of 50 ml.</p>
 • Pomanders
  <p>De Pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de Aura. Ze zijn specifiek werkzaam op- en versterken het elektromagnetische veld dat zich dicht om ons fysieke lichaam bevindt. Ons Aura kan, zoals ons lichaam, op vele manieren worden beschadigd. Een Pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren. Geregeld gebruik van een Pomander beschermt tegen schadelijke vibraties. Kirlian fotografie toont na gebruik, de positieve resultaten.
De Pomanders bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van 49 kruiden en essentiële oliën. Elke Pomander bevat 7 verschillende kruiden via hun kleur verbonden met de 7 chakras. Elke Pomander bevat dus 49 kruiden waarin de kleuren van de specifieke geselecteerde chakra dominant zijn. Hoe kies je een Pomander 
Bij een Aura-Soma consultatie zal de therapeut je begeleiden bij de keuze van je Pomander, op basis van de 4 Equilibrium flesjes die je hebt gekozen. 
Je kunt zelf een Pomander kiezen door dezelfde kleur te nemen als de kleur van de bodemfractie van de eerste fles die je hebt gekozen. Soms hebt u keuze. Bijvoorbeeld: de rode kleur kan overeenstemmen met de rode Pomander of met de dieprode Pomander. We raden je aan de Pomander te kiezen op basis van zijn kleur, geur of op basis van zijn naam, uw intuïtie zal je naar de juiste keuze leiden. 
Gebruiksaanwijzing: 
Gebruik de Pomander wanneer u maar wilt, ook bij meditatie. Drie druppeltjes in uw linkerhandpalm, dan bedekken met uw rechterhand en uw handen lichtjes over elkaar wrijven. De handen naar boven openen en de energie aan de wereld aanbieden. De handen met soepele bewegingen, voor uw lichaam, over alle Chakras bewegen. De kleurenenergie zal u volledig omringen. Een moment van rust voor de hart Chakra dan lager naar de Solar Plexus, de hara en de basis chakra tot aan Moeder Aarde. Ten laatste de handen in een kom vormen en 3 maal diep inademen. Voorzorgen :
 Niet binnen bereik van kinderen laten. 
Niet in contact met de ogen brengen.
 Niet aanbrengen op tere of geïrriteerde huid.
 Niet op gelakte of geverfde oppervlakken aanbrengen. Verkrijgbaar in glazen flesjes van 2,5 ml of plastiek flesjes van 25 ml. Kies de inhoud van uw Remedies ( 2,5 ml of 25 ml ) onder de rubriek "Bekijken".</p>
 • Quintessences
  <p>Bij de geboorte van de Quintessences, was Vicky Wall de oprichtster van Aura-Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergieën gepersonaliseerd waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele Meesters gegeven werden. Ze sprak over de reeks als "een directe telefoonverbinding met de hemel". 
De geboorte van de Quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura-Soma, die aangeven dat we voldoende geëvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken. De krachtige, heilzame pastelkleurige Quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. De Quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en duidelijkheid te verkrijgen over specifieke kwaliteiten en thema's die je in je leven en in jezelf tegenkomt. Ze geven de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren. De Quintessences zijn verschillend en uniek, elk met hun eigen kleurenenergie. Je bemerkt en voelt hoe hun kleuren je harmonieus en zonder grenzen omgeven. Geef je astrale lichaam de mogelijkheid in contact te komen met deze subtiele lichtstralen. Laat jezelf gaan en dans met de Engelen.
De Quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je met grote trauma's of crises worstelt, of wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze ageren met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus. Hoe kies je een Quintessence. 
Bij een Aura-Soma consultatie zal de therapeut je gids zijn bij de keuze van de Quintessence. Anderzijds, een gemakkelijke manier is dezelfde kleur te kiezen als de kleur in de benedenfractie van de eerste Equilibriumfles van je keuze flesjes uit het Equilibrium gamma.
Soms heb je de keuze; b.v. terwijl Lady Nada puur roze is, zijn Orion &amp; Angelica ook met roze verbonden. Evenzo Kuthumi is puur geel, terwijl Lady Portia zowel verbonden is met goud als met geel; en Hilarion is gerelateerd zowel aan smaragdgroen als aan olijfgroen. We raden aan dat je je Quintessence intuïtief kiest op basis van kleur, geur en naam; gewoon wat je het meeste aantrekt. Gebruiksaanwijzing:
 De Quintessences kunnen je meditaties verbeteren; je kunt ze gebruiken wanneer je maar wilt. Doe 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Tenslotte breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam. Voorzorgen :
 Niet binnen bereik van kinderen laten. 
Niet in contact met de ogen brengen.
 Niet aanbrengen op tere of geïrriteerde huid.
 Niet op gelakte of geverfde oppervlakken aanbrengen. Verkrijgbaar in glazen flesjes van 2,5 ml of plastiek flesjes van 25 ml. Kies de inhoud van uw Remedies ( 2,5 ml of 25 ml ) onder de rubriek "Bekijken".</p>
 • Pocket Rescue
  <p>De 9 Aura-Soma Pocket Rescues zijn wat inhoud betreft identiek aan de vergelijkbare Equilibrium flessen. Ze zijn echter verpakt in een stevig plastic flesje (25ml). Ideaal om altijd bij u te hebben. Met de Pocket Rescue Set (Eerste-hulp-flessen op zakformaat) bent u goed voorbereid op alle eventualiteiten. De flessen kunnen gemakkelijk in uw zak meegenomen worden en kunnen dus altijd gebruikt worden in noodsituaties. In tegenstelling met de Equilibriums in de glazen flessen, kunnen ze ook gebruikt worden met andere mensen. De flacons met de Balansoliën worden geschud en rechtstreeks op het lichaam aangebracht en ingemasseerd. Voorzorgen :
 Niet binnen bereik van kinderen laten.
 Niet in contact met de ogen brengen.
 Niet aanbrengen op tere of geïrriteerde huid.
 Niet op gelakte of geverfde oppervlakken aanbrengen. Verkrijgbaar in plastiek flesjes van 25 ml.</p>
 • Colour Essences
  <p>Met de colouressences wordt de kleurenergie via het lichaam opgenomen. De energie van een bepaalde kleur kan daardoor verinnerlijkt worden. Colouressences zijn er in 15 verschillende kleuren, inclusief "Rainbow"-kleur. Zij dragen de trilling van kleur met de energie van planten en kristallen. Vicky Wall creërde deze colouressences in eerste instantie als ondersteuning voor de equilibrium flessen. Tijdens het werken met Aura-Soma is voor sommigen duidelijk geworden dat de colouressences de ongeziene kleur van een flessenkeuze kan belichamen. Colouressences kunnen zeer nuttig zijn, want de ongeliefde kleur kan onzichtbaar ontvangen worden. Het zijn flesjes van 30 ml.
 Gebruiksaanwijzing Colouressences:
 Deze colouressences kunnen intuïtief gebruikt worden. Aanbeveling: een paar druppels op de polsen laten vallen, of op je slapen of waar je voelt dat het toepasselijk is, of je kunt een paar druppels in je badwater doen. Voor uitwendig gebruik.</p>
 • Flower Shower
 • Airco. Quintessences
  <p>Airconditioners van Quintessences. Bij de geboorte van de Quintessences, was Vicky Wall de oprichtster van Aura-Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergieën gepersonaliseerd waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele Meesters gegeven werden. Ze sprak over de reeks als "een directe telefoonverbinding met de hemel". 
 De geboorte van de Quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura-Soma, die aangeven dat we voldoende geëvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken. De krachtige, heilzame pastelkleurige Quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. De Quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en duidelijkheid te verkrijgen over specifieke kwaliteiten en thema's die je in je leven en in jezelf tegenkomt. Ze geven de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren. De Quintessences zijn verschillend en uniek, elk met hun eigen kleurenenergie. Je bemerkt en voelt hoe hun kleuren je harmonieus en zonder grenzen omgeven. Geef je astrale lichaam de mogelijkheid in contact te komen met deze subtiele lichtstralen. Laat jezelf gaan en dans met de Engelen. De quintessences werken op een ander niveau dan de pomanders. Quintessences openen de aura en vormen een brug naar hogere energieën, zodat we ons kunnen afstellen op onze ziele opdacht.
De Quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je met grote trauma's of crises worstelt, of wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze ageren met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus. Verstuivers van 100 ml. Ook in 20 ml verstuivers verkrijgbaar: El Morya, Lady Nada, Serapis Bey, St. Germain en Orion &amp; Angelica. Kies de inhoud van uw Remedies ( 20 ml of 100 ml ) onder de rubriek "Bekijken".</p>
 • Aura-Soma Pegasus parfums
  <p>Aura-Soma Pegasus fragrances demonstrate the visual and non-visual energies of colour, combining the energies of both essential oils and herbal extracts, evoking a beautiful aroma and the potential to enlighten the wearer's mood.</p>

There are 255 products.

Showing 1-12 of 255 item(s)

Active filters